2024. április 23., kedd

Átváltoztatjuk

ÚJULJON MEG VELÜNK!

Tarka Világ szépségcsapata átváltoztat, de nem megváltoztat. A személyiséghez és testi adottságokhoz mérten, tanácsokkal ellátva hozza ki a legjobbat nyereményjátékunk résztvevőiből. Havonta megjelenő új rovatunkban rámutatunk, milyen csodás eredményeket lehet elérni egy kis önismerettel. Sorozatunkba olyan hölgyek és urak jelentkezését várjuk, akik arra kíváncsiak, mi áll nekik jól.

A jelentkezők frizuráját Talpai Szabolcs profi fodrász készíti a hajminőség, az arcforma és az egyéni színvilághoz illően. A sminket Šinković Dora sminkes varázsolja fel az alany arckarakterisztikáihoz, a haj, a szem és a bőr színéhez megfelelően. Az átalakítás menetét és végeredményét Birkás Krisztián divatfotós örökíti meg, illetve látja el pózolási tanácsokkal a kiválasztott jelentkezőket. Lackó Varjú Sára stílustanácsadó, a Magyar Szó újságírója új ruhába és cipőbe öltözteti a jelentkezőt, annak egyedi karakteréhez, alakjához és színeihez igazítva. A lábbeliket a Modni Studio butik, a ruhákat pedig a DDG Fashion üzlet biztosítja.

Szépségcsapatunk harmadik alanya az 50 éves Szabó Lili vállalkozó volt, aki immár 25 éve vezeti saját cégét. Elmondása szerint férje hívta fel a figyelmét programunkra. Mint elmondta, férje megunta, hogy felesége állandóan elégedetlen a kinézetével, ezért biztatta a jelentkezésre. Érkezését követően lencsevégre kaptuk, majd fodrászunk hozzálátott hajszíne árnyalatának módosításához. Lili is a nyár típusok sorát gyarapítja, ezért aranylóan csillogó meleg árnyalatú tincseit csak egy picit hamvasítottuk a jobb összhatás kedvéért. A hűvösebb színű festék így sokkal jobban harmonizál porcelános bőrszínével és szürkéskék szemeivel. Hajának hosszán és formáján csak kicsit igazított Szabolcs.

A szemöldök keretet ad az arcnak. Sminkesünk a hajszínnel majdnem megegyező árnyalattal dúsította, illetve töltötte ki Lili kissé ritkás szemöldökszálait. Alanyunk lefelé ívelő szemét megfelelő ecsetmozdulatokkal „macskásította” és alkotta meg a végeredményt. Így már sokkal fiatalosabbak lettek a hölgy arcvonásai. Lágyabb színű szem- és szájsminkkel igazi dívát hozott létre Liliből.

Lili ruháit életvitelének megfelelően válogattuk ki. Mivel szereti az elegáns, de kényelmes darabokat, ezért a farmer mellett döntöttünk, egy rikító sárga színű tűsarkúval tettük őt nőiessé és izgalmassá, továbbá egy közepes hosszúságú, a Modni Studio üzletből kölcsönzött fehér műszőrme bundát is ráadtunk. Ugyanebből a megfontolásból döntöttünk az életvidám sárga és fehér csíkos ing mellett is. A lágy és fiatalos színvilág remekül kiemeli Lili színvilágát, ezért a továbbiakban is a tört, de vidám pasztellszíneket ajánljuk neki.

Az átváltoztatás élményteli és egyben utolsó lépése a végeredmény megörökítése volt. Fotózásunk helyszíne a felújított Denis pizzéria volt. Krisztián fotóinak köszönhetően magazinba illő címlapmodellt faragtunk Liliből. A délután végén megkérdeztük Lilitől hogy érezte magát a velünk töltött délután során: „A csapat fantasztikus, egy életre szóló élmény volt, és nagyon köszönöm a lehetőséget!”

A résztvevőket szakmai szépségcsapatunk választja ki, amennyiben elküldik portréfotójukat, teljes alakos képüket és telefonszámukat az atvaltoztatjuk@magyarszo.rs e-mail-címre.