2024. április 20., szombat
TARTOMÁNYI KORMÁNY

Új felszerelést kapott a sziváci sportcsarnok

Vladimir Batez tartományi sport- és ifjúságügyi titkár tegnap Kúla polgármesterével, Damjan Miljanićtyal ellátogatott a sziváci sportcsarnokba, ahol felszerelték azokat az új sportfelszereléseket, amelyeket a tartományi kormány kétmillió dinár értékben támogatott.

Batez kiemelte, a sziváci látogatás a tartományi titkárság és Kúla község közötti együttműködés folytatását jelenti a sportfejlesztés feltételeinek javítása terén. Rámutatott arra is, hogy a jó körülmények, valamint a modern felszerelés ösztönzi a gyerekeket a különféle sporttevékenységekben és -programokban való részvételére.
– Kúla az egyik olyan vajdasági önkormányzat, amely sokat fektetett be a sportinfrastruktúrába, az egyik ilyen létesítmény a sziváci sportcsarnok. A titkárság támogatta a csarnok korszerű felszerelésének megvásárlását, amely modern kosárlabda-, röplabda- és teniszfelszerelést tartalmaz. A minőségi sportfelszerelés minden generációnak, mind a szabadidős sportolók, mind a profi sportolók számára elérhető. A cél az volt, hogy sokkal jobb feltételek teremtsenek a sportoláshoz – mondta Batez.

Damjan Miljanić Kúla polgármestere kiemelte, a tartományi titkárság és az önkormányzat közötti együttműködés kivételes, a tartomány nemcsak pénzzel, hanem szakmailag is támogatja a községet.