2024. március 29., péntek

Bálint-napi jótékonysági koncert

Aleksandar Toković és barátainak fellépése a Városházán

Pénteken, Szent Trifun ünnepe és a Bálint-nap alkalmából 19.30 órai kezdettel az Arena Zabatkiensis Borlovagrend jótékonysági koncertet szervez a Városháza dísztermében, amelyen fellép Aleksandar Toković és barátai. Az esemény részleteit kedden sajtótájékoztatón ismertették.

Aleksandar Toković a sajtótájékoztatón (Fotó: Patyi Szilárd)

Aleksandar Toković a sajtótájékoztatón (Fotó: Patyi Szilárd)

Aleksandar Toković, a koncert fellépője, az Arena Zabatkiensis Borlovagrend képviselője elmondta, hogy a koncerten a borról és a szerelemről szóló dalok hangzanak el. Az est folyamán fellép a Femina Vox Női Kórus, a Veselica együttes, a szlovén Stiski Kvartett, Tamara Babić, Marko Križanović, Iva és Vuk Toković és a borlovagok. Aleksandar Toković a szerelem és a bor himnuszát fogja előadni. Az eseményt azonban nem csak a közönség szórakoztatására tartják meg.

– A koncertet humanitárius célból rendezzük az Autista Személyek Megsegítésével Foglalkozó Városi Egyesület számára. Jöjjön el mindenki, aki szereti a jó zenét és legyenek humánusak, miközben a bort és a szerelmet ünnepeljük – nyilatkozta Aleksandar Toković.

A belépés a koncertre ingyenes, de önkéntes adományokat várnak az Autista Személyek Megsegítésével Foglalkozó Városi Egyesület számára.