2024. április 25., csütörtök

A bortól a szerelemig

Kézműves termékek kiállítása nyílik Bálint-nap alkalmából

A Vojvodina Sport- és Üzletközpontban tegnap sajtókonferencián ismertették A bortól a szerelemig elnevezésű rendezvénnyel kapcsolatos tudnivalókat.

Fotó: Fúró Dénes

Fotó: Fúró Dénes

Az eseményt február 11-e és 14-e között tartják meg az első emeleten, mégpedig Szent Trifun ünnepe és a Bálint-nap alkalmából. A szervezők az idén nyereményjátékkal is kedveskednek a látogatóknak, ami újdonságnak számít. A különleges és értékes nyeremények között lesznek majd belépőjegyek márciusi koncertekre, a medencelátogatásra és a korcsolyapályára érvényes árengedmények, és más, a kiállítók által biztosított ajándékok is várják majd a látogatókat.

Slobodanka Brankov sajtófelelős elmondása szerint fontos, hogy a két ünnepet ne válasszuk szét egymástól, tekintettel arra, hogy mindkettő egyforma jelentőséggel bír.

– Az esemény ideje alatt mindennap 8 és 20 óra között a programok díjmentesen látogathatók. A több mint 20 kiállítási standon különféle kézműves termékeket, ékszereket és egészséges élelmiszert is találhatunk majd – mondta Brankov.

Slađana Molnar, a rendezvény egyik résztvevője kiemelte, hogy ez az esemény lehetőséget biztosít a kézügyességgel és tehetséggel készített ajándéktárgyak kiállítására, amelyeket megcsodálhatnak az érdeklődők és ajándékként megörvendeztethetik velük szeretteiket.

– Ez egy valóban kis méretű vásár, de nagyon kellemes hangulatot tud teremteni. Megtalálhatjuk a legkülönfélébb kézműves ajándékokat, méghozzá elérhető árakon – jelentette ki Molnar.

Đorđe Isakov, az egyik gyümölcsborokat forgalmazó cég képviselője elmondta, hogy az általuk kínált borok különlegesek abból a szempontból is, hogy elkészítésüknek teljes folyamatában jelen vannak a termelők. – A rendkívül minőségi, gyógyhatású, mindössze 6 százalékos alkoholtartalmú boraink mellett üdítőket és pálinkákat is kiállítunk majd. Boraink bizonyítottan rákellenes és antioxidáns hatásúak – mondta Isakov.

A sajtókonferencián az is kiderült, hogy hasonló jellegű kiállítást március 8-a alkalmából is megszerveznek ugyanitt.