2024. március 29., péntek

Györe a negyeddöntőben folytatja

Györe László 6:3, 6:4 arányban felülmúlta a spanyol Pedro Martínezt a cordóbai 250-es ATP-torna második fordulójában. A negyedik helyen kiemelt zentai teniszező győzelmével a ranglistán megelőzte a horvát Marin Čilićet, s jelenleg a 36. helyen áll. Györe a salakpályás torna negyeddöntőjében a Cachín–Londero találkozó továbbjutójával mérkőzik.

Krajinović a negyeddöntőben

Filip Krajinović negyeddöntős lett a montpellier-i tornán. A zombori játékos tegnap hat breakkel kiütéses győzelmet aratott a svéd Mikael Ymer felett, és ma az elődöntőért az egy hét múlva 26 éves és a ranglistán 91. francia Gregoire Barrere lesz az ellenfele, akivel eddig még nem mérkőzött. Ha legyőzi a franciát, Krajinović valószínűleg visszatér a 40 legjobb közé.

Balázs Attila a córdobai 2. fordulóban nem tudta meglepni a chilei Christian Garint, de így is értékes pontokat szerzett, és könnyen lehetséges, hogy nemsokára helyet szorít magának a ranglista 100 legjobbja között, amitől a jelen állás szerint 60 pont választja el.

Néhány vaskos meglepetést is jegyeztek. Córdobában így kiesett Guido Pella, Montpellier-ben pedig Denis Shapovalov és Grigor Dimitrov.