2024. április 19., péntek
ZOMBOR

Könnyebben és gyorsabban a személyi iratokhoz

Vladimir Rebić, a szerbiai rendőrség igazgatója pénteken ellátogatott a zombori egységes ügyfélszolgálati irodába, ahol a város polgárai ezentúl könnyebben és gyorsabban tudják beszerezni a szükséges személyes iratokat.
– A zombori rendőrkapitányság és a város között jó az együttműködés. Közösen valósítottuk meg egységes ügyfélszolgálati iroda létrehozásának projektjét, amelynek fő ötlete az, hogy egy helyen legyen a zombori közigazgatási hivatal, a posta és a rendőrség adminisztratív munkáinak jelentős része – mondta a rendőrség igazgatója.

Az Uros cár tér 1-es szám alatti egységes ügyfélszolgálati irodába interneten keresztül is lehet időpontot egyeztetni.

Rebić a Zombori Rendőrkapitányság vezetőivel való találkozás után rámutatott arra is, hogy céljuk a bűncselekmények számának csökkentése, mivel az ismeretlen elkövetőkkel szembeni feljelentések aránya jelentősen megnőtt. Hozzátette, 2017 óta a belügyminisztérium 53 új járművet adott át a zombori rendőrkapitányságnak, valamint az új egyenruhák, felszerelések és számítógépek mellett, egyéb anyagi támogatást nyújtott. Kiemelte, az elmúlt három évben 23 rendőrt vettek fel.