2024. április 24., szerda
ÚJULJON MEG VELÜNK!

Átváltoztatjuk

A Tarka Világ szépségcsapata átváltoztat, de nem megváltoztat. A személyiséghez és testi adottságokhoz mérten, tanácsokkal ellátva hozza ki a legjobbat nyereményjátékunk résztvevőiből. Havonta megjelenő új rovatunkban rámutatunk, milyen csodás eredményeket lehet elérni egy kis önismerettel. Sorozatunkba olyan hölgyek és urak jelentkezését várjuk, akik arra kíváncsiak, mi áll nekik jól.

A jelentkezők frizuráját Talpai Szabolcs profi fodrász készíti a hajminőség, az arcforma és az egyéni színvilághoz illően. A sminket Šinković Dora professzionális sminkes varázsolja fel az alany arckarakterisztikáihoz, a haj, a szem és a bőr színéhez megfelelően. Az átalakítás menetét és végeredményét Birkás Krisztián divatfotós örökíti meg, illetve látja el pózolási tanácsokkal a kiválasztott jelentkezőket. Lackó Varjú Sára stílustanácsadó, a Magyar Szó újságírója új ruhába és cipőbe öltözteti a jelentkezőt, annak egyedi karakteréhez, alakjához és színeihez igazítva. A lábbeliket a Hop! Hop! Shop cipőbolt, a ruhákat pedig a DDG Fashion butik biztosítja.

A Tarka Világ szépségcsapatának második alanya a szabadkai Tukacs Ági, az egyik kommunális közvállalat dolgozója volt. Érkezése után lefotóztuk, és hozzá is láttunk hajszíne árnyalatának módosításához. Mivel a nyár típusú nők csoportjába tartozik, emiatt hamvasabb szőke balayage csíkokkal gazdagítottuk hajszínét, hogy enyhítsük annak sárga színét. Fodrászunk a festett hajszínhez igazodó hűvösebb színű festéket használt, így teremtette meg a végeredményen látszódó színharmóniát. Az arc közelében lévő résznél kis hullámmal adott volument az egész hajkoronának.

Mivel Áginak kicsit erősebb szemöldöke van, így a sminkesünk elsőként annak formázásával indított. Az alapozó és a kontúrfestékek segítségével elfedte a hiányosságokat, és kiemelte az arc előnyös vonásait, a lágyabb színű szemsminkkel pedig kiemelte alanyunk tekintetét.

Olyan ruhákat válogattunk Áginak, melyeknek tört és hideg színei nagyszerűen állnak neki. Ezek a szürkés, kékes árnyalatok illenek a legjobban egy igazi nyár típusú hölgyhöz. Munkájából kifolyólag olyan darabokat adtunk rá, amelyek kényelmesek, ugyanakkor egy irodai tárgyaláson is megállják a helyüket. A lágy színvilág nagyszerűen harmonizál Ági haj-, szem- és bőrszínével.

Sportosabb testalkatának köszönhetően bátran keverheti a lezserebb és az elegánsabb stílust, ezért a farmernadrágot egy elegáns bokacsizmával párosítottuk, a hosszabb nyaklánccal pedig nyújtottunk alakján és izgalmasabbá tettük megjelenését.

Az átváltoztatás élményteli és egyben utolsó lépése a végeredmény megörökítése volt. Olyan testtartást és trükköket mutatott Áginak fotósunk, melyek elsajátításával a későbbiekben is jól fog mutatni a fényképeken. Fotózási helyszínünk a Hotel Palić Resort klubhelyisége volt, a szálloda medencéje és szobái igazán elegáns környezetet biztosítottak szépségcsapatunknak. A vidám hangulatú délután során Ági ráismerhetett színtípusára, miként válogasson a sminktermékek és a hajfestékek között.

A résztvevőket szakmai szépségcsapatunk választja ki, amennyiben elküldik portréfotójukat, teljes alakos képüket és telefonszámukat az atvaltoztatjuk@magyarszo.rs e-mail-címre.