2024. április 19., péntek

Műhelymunkák a legkisebbeknek

Továbbra is ismeretterjesztő programok sora várja a gyerekeket

Ma kezdődik a Téliségek (Zimzarije) elnevezésű rendezvényegyüttes második ciklusa, a programok január 14-éig várják az érdeklődőket.

Ebben az időszakban a legkisebbek a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában felállított, Kreatív táborba is ellátogathatnak, itt többet megtudhatnak a babiloni toronyról, választ kaphatnak arra is, hogy mit rejt az emberi szervezet, és még sok hasonló, érdekes kérdésre. Ugyanakkor az Újvidéki Gyermekművelődési Központ szervezésében különféle műhelymunkák és színművészeti képzések várják a gyerekeket, az építőművészet rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek. Az Újvidéki Gyermekbarátok a város hőseiről és azokról a zenedarabokról fognak beszélni, amelyek az elmúlt korszakokat fémjelezték. A play központ is különféle zenei előadásokkal várja a kicsiket, a tudás- és képességek központban többek között megtudhatják, hogy mi váltja ki a szomorúságot, hol rejtőzik a boldogság, megérzéssel felderíthetünk-e rejtélyeket...

A számítógép szerelmeseinek a Happy Spot rendez foglalkozásokat, itt akár a kis gyermekek is betekintést nyerhetnek a programozás rejtelmeibe. A Zumba Kids és az Aikida Ikeda Dojo egyesületek a sportkedvelők számára biztosítanak lehetőséget az aikidó és a zumba kipróbálására. A Városi Könyvtárban szervezett program némileg változik, a Titkos jelek és üzenetek elnevezésű műhelymunkákban január 9-én 17 és 18 óra között, valamint január 11-én, 12-én és 13-án 17-től 18 óráig vehetnek részt az érdeklődők.

A fotó a tavalyi, december 20-a óta tartó sorozat megnyitóünnepségén készült, a BiG bevásárlóközpontban. Az önkormányzati támogatású sorozattal tartalmas és színvonalas időtöltést szeretnének biztosítani az iskolai vakációjukat élvező gyerekeknek, a programokról bővebben a www.dkcns.rs holnapon olvashatunk, a 060/371-79-68-as mobiltelefonszámon is érdeklődhetünk.