2024. március 29., péntek
ÉRDEKES HONLAPOK

Szilveszterezési honlapkoktél

Még néhány nap az év legőrültebb éjszakájáig, s bizonyára még sokan vannak olyanok, akiknek halvány lila gőzük sincs arról, hogy hol buliznak majd azon az estén. Amennyiben valamelyik szerbiai nagyvárosban élünk, vagy pedig ide szeretnénk az újévvárásra utazni, akkor elég az interneten kiböngészni, hogy az egyes városokban lévő klubok milyen lehetőségeket is kínálnak az önfeledt szórakozásra. Így amennyiben a szerb fővárost választjuk, akkor mindenképpen nézzük végig a Kudavečeras (www.kudaveceras.rs/docek-nove-godine-beograd) rendezvénybejelentő portál kínálatát, vagy pedig a Nova godina 2020 (www.novagodina.rs) oldalon található kínálatokat. A szabadkai kínálatot a www.subotica.com/nova-godina oldalon tekinthetjük meg.

***

Amennyiben viszont valahol Magyarországon szeretnénk szilveszterezni, akkor a Szilveszter.hu (www.szilveszter.hu/szilveszteri-programok) portálon keresgélhetünk a nekünk tetsző bulik után. A főoldalról ugyanakkor számos, az újévvárással kapcsolatos tippet, ötletet is kaphatunk az öltözködéshez, az italokhoz és a szilveszteri lakomához.

***

Legtöbb szilveszteri buli alapvető itala a koktél. A www.koktelmania.hu/Koktelok oldalon számos koktél közül válogathatunk (persze csak virtuálisan), és, ami a legszebb, a koktélok összetevőit is megsúgják nekünk az oldal üzemeltetői.

***

Ugyanakkor amennyiben odahaza vagy házibuliban várjuk az újévet, nem árt falatoznivalóról is gondoskodni, A www.receptneked.hu/alkalom/szilveszter oldalon számos ínyencfalat leírását, receptjét találhatjuk meg, sőt az oldal készítői minden egyes ételnél az elkészítésük nehézségének a fokáról is tájékoztatnak minket.

***

Az újévezés tervezéséhez nem árt előre tudni, hogy melyik napra is esik az elmúlt év utolsó, illetve a rá következő év első napja. Ebben óriási segítséget nyújt számunkra a Calendarpedia (www.calendarpedia.com/when-is/new-years-day) szolgáltatása, amely napra pontosan megmutatja, hogy egészen 2025-ig melyik napra esik az aktuális év első napja. A szolgáltatásban ugyanakkor azt is megnézhetjük, hogy egy adott évben hány napot kell még aludnunk a következő január elsejéig.

***

Nos, őszintén reméljük, hogy a mai rovatunkban bemutatott oldalakat böngészve mindenki kellemesen tölti el az év legőrültebb éjszakáját, s természetesen a jövő évben is találkozunk. Addig is a kedves olvasóknak és internetezőknek boldog új évet kívánunk!