2024. március 29., péntek

Kézfogás a médiumok képviselőivel

Topolya község polgármestere fogadta a községben tevékenykedő média képviselőit

A topolyai történéseket részletesen követő médiumok képviselőit fogadta Kislinder Gábor községi elnök és közvetlen munkatársa, Mentus Lívia, a községi tanács tagja.

Az önkormányzat tevékeny évet tudhat maga mögött, s ebbe a sajtó képviselőinek is alkalmuk volt bebizonyosodni (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

Az önkormányzat tevékeny évet tudhat maga mögött, s ebbe a sajtó képviselőinek is alkalmuk volt bebizonyosodni (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

A hagyományos év végi találkozón szó volt a mögöttünk hagyott hónapok községbeli történéseiről – a diákotthon átadásáról, a fedett medence és a szálloda építéséről, a falvak infrastrukturális terveiről, az ipari park bővüléséről, illetve arról, hogy mi minden várható még a következő időszakban. Kislinder Gábor ismertette, hogy a község korábban biztosított önrésze mellett a tartomány is átutalta a vállalt eszközöket, így az időjárás alakulásától függően a napokban elkezdődhet a topolyai szennyvíztisztító kiépítése. A községi elnök közös sikerként értékelte, hogy a néhány nappal ezelőtti képviselő-testületi ülésen a jelenlevők kisebb vitákkal, hozzászólásokkal ugyan, de ellenszavazat nélkül fogadták el a 2020. évi költségvetést. Kitért arra is, hogy önkormányzati eszközökből hamarosan a levegő összetételét mérő, illetve elemző műszert helyeznek el Topolyán, ami után kimutatható, hogy konkrét eredmények állnak majd rendelkezésre.