2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Ötbetűs rúnasor

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Szeretettel üdvözlöm, tavaly jelentkeztem újév körül, szerettem volna utasítást és jóslatot kérni az elkövetkező évre, no meg szerencsehozó talizmánt, s ezt meg szerettem volna ismételni erre az évre is.

– Igen. Teljesült a tavalyi kívánsága?

– Természetesen, sikerült jobb munkát szereznem, nagyon meg vagyok elégedve. Most viszont van egy újabb nagyon komoly és fontos vágyam, tehát a legerősebb fajta talizmánt kérem!

– Biztosan tudja már ön, hogy az a legjobb, ha egy talizmán egyetlen kívánságra vonatkozik. Az ön kívánságára most egy mágikus pecséten ötbetűs rúnasort fogok írni, és be fogom programozni ezt az ön számára. Hallott ön a rúnákról?

– Valami rémlik, de nem tudom pontosan, hogy mire jók, és mik is azok tulajdonképpen.

– A germán népek írásjele volt, jelentése titok, misztérium. Az északi mitológia szerint a rúnák az istenek ajándékai. Odin, az okkultizmus istene alkotta meg, és adományozta a szent írásjegyeket az embereknek. A legenda szerint kilenc napig fejjel lefelé függött a Világ fáján, saját dárdája által átdöfve – étlen-szomjan –, hogy megtanulhassa a rúnák bölcsességét. Amikor a rúnák megjelentek alatta, leszakította és befogadta őket, így a rovásírásjelek által hatalmat kapott. Ezt a tudást később továbbadta a Vánok istennőjének, Freyának, majd az emberiségnek. Használják akár jóslásra is, de az igazi erejük abban rejlik, hogy lerajzoljuk papírra vagy valamire, esetleg belevéssük valamibe, például fába vagy kőbe, miközben a célra koncentrálunk. Itt nagyon fontos a holdfázis. Hatalmas erejük van nekik, ne játsszunk velük, hanem használjuk felelősségteljesen. Ezért csak a beavatottak készíthetik el, mert ha egy rúnajelet téves időpontban programozunk, az már nem arra a célra szolgál, s egyes rúnajeleket pedig szigorúan tilos bizonyos holdfázisokban programozni.

– De hát akkor nem veszélyes őket hordani?

– Ahogy mondtam, ha olyan személy készíti el, aki ért hozzá, akkor a legjobb eredmények születnek meg, és sok jó dolgot bevonzhatunk életünkbe, vagy megszabadulhatunk sok problémától. Vannak rítusok, például negatív energia levételére és sok másra, amikor ajánlatos, hogy az áldozat egyedül csinálja meg a rítusokat, mert hatásosabb, fontos az ő energiája benne, de a rúnakészítésnél nem így van, itt a kész talizmánt kell csak közelünkben tartani.

– Hány rúnajel van?

– 24 rúnajel van. Csak vonalak vannak, vízszintesen, függőlegesen és ferdén, s ezek kombinációi adják meg a betűket.

– S ön 5 rúnajelet rajzol bele a mágikus pecsétbe?

– Igen, habár már egy is sokszor használ. Amikor pedig néhányat egymás mellé írunk, akkor az erejük sokat nő. A rúnakészítés egy rituális tevékenység, pozitív célokra használhatjuk.

– Mi mindenre, árulja már el, mert több kívánságom is lenne.

– Gyakorlatilag bármire lehet használni. Van néhány rúna, ami a sikerre, a pénzre, az előmenetelre használható, vannak, amelyek vállalkozásra, mások pedig a családi vagy szerelmi problémákat oldják meg. Van tudásra, tanulásra, és létezik védelemre is. Egyesek képesek feloldani az olyan negatív energiákat is, amelyek már az aurában vannak. Léteznek utazásra, egészségre, bátorságra, erőre. A legtöbb rúnának más a jelentése, ha akkor készítik, amikor növekszik a Hold, mintha akkor készítenék, amikor csökken. De ahogyan mondtam, némelyet nem szabad bizonyos holdfázisokban mágikus dolgokra programozni.

– De ha azután nálam van a rúna, akkor kell, hogy kísérjem a holdfázist?

– Á, dehogy, ez csak a készítésére vonatkozik, ezért fogom én elkészíteni önnek.

– És milyen sűrűn lehet új kívánságot kérni, új rúnasort készíttetni?

– Egyszerre legjobb csak egy célra koncentrálni, hogy az erő nagyobb legyen, s három hónap az ideális időszak. A minimum időszak 3 hét, egy elfogadható időszak 40 nap, de ha 3 hónapig kitart egy kívánság mellett, naponta kicsit dolgozik rajta, közel tartsa a rúnát, gondol a célra, méghozzá úgy, mintha az pont most történne, akkor az 3 hónap alatt lelki téren megvalósul, s valószínűleg fizikai téren is már lesz eredmény. Ha pedig még a fizikai téren nem indul be 3 hónapon belül, akkor az később mégis meg fog történni, s oka van annak, hogy még egy kicsit várni kell rá. Mindenesetre 3 hónap múlva ajánlatos az új rúnasor használata egy új kívánságra. Ám ha sürgős a helyzet, lehet akár 2 vagy 3 rúnasor, kívánság is, a lényeg az, hogy ne legyen ellentétben a két kívánság.

– Ez hogy lenne lehetséges?

– Volt már olyan esetem, aki arra kérte, hogy sikeresen kiköltözzön külföldre, de ugyanakkor arra is, hogy egy saját boltot nyisson itthon, melyet egyelőre ő vezetne. Nos hogyan lehetett volna egyszerre itt, s vezesse az üzletet, amit most indít, meg hogyan lenne ugyanakkor külföldön is? Ilyen esetben, amikor nem tud dönteni, hogy mit szeretne, akkor előbb érdemes útmutatást kérni, tanácsot, előrelátást, akár kártyákból, akár Ji csingből, akár horoszkópból. Mert ha mindkettőre elkészíteném, s mindkettőt egyszerre használná, akkor az egyik tönkretenné a másik energiáját, s egy helyben topogna az ember, egyik sem teljesülne, mert mindkettő nem tudna megvalósulni.

– Értem, tehát elgondolkodom most, mit is szeretnék, s ha nem tudok dönteni, akkor előbb kikérem az útmutatást, s majd azután mondom meg, mire készítse el az én ötbetűs rúnasoromat.