2024. április 23., kedd

Diszkó és örökzöld slágerek a Jégerdőben

A hétvégén újra ingyenes programokkal várja a látogatókat a Duna parkban megrendezett Jégerdő rendezvénysorozat, melynek keretében számos előadást, műhelymunkát tartanak.

Ezen a hétvégén is színes program várja a   Jégerdő látogatóit (Fotó: Ótos András)

Ezen a hétvégén is színes program várja a Jégerdő látogatóit (Fotó: Ótos András)

A Jégerdő manifesztáció hétvégi programjának keretében pénteken 19 órától fellépett az Old Time Disco Gang, ezzel kezdetét vette a víkendre tervezett buli.

Szombaton, december 21-én, 11 órai kezdettel a látogatókat a Haos animatori szórakoztatja, 15-től 17 óráig pedig különféle műhelymunkákat tartanak a látogatók számára. Az Öröm most érkezik elnevezésű ünnepi műhelymunkát a kamenicai Gyermekfalu pedagógusai és pszichológusai vezetik. A műhelymunkán a résztvevők karácsonyi és újévi ajándékokat, díszeket készíthetnek, a hangsúly a kreativitáson és az önálló munkán van, de természetesen segítségükre lesznek a rendezvény vezetői is. Ezzel egyidejűleg, a Dr. Milorad Pavlović Gyermekfalu védencei kiállítást tartanak az általuk, erre az alkalomra készített tárgyakból. A tárlat a Jégerdőben szabadon látogatható szombaton és vasárnap.

A szombat esti „bemelegítés” 19 órakor kezdődik, amikor fellép az újvidéki Đarma i Metkovi zenei együttes, a tervek szerint igazi rockkoncert vár az érdeklődőkre, amelynek során örökzöld dallamokat varázsolnak a Jégerdő látogatói számára – olvasható a Dnevnik napilap honlapján.

Vasárnap, december 22-én 11 órakor a Play maske a Jégerdő jégpályáin animációkat mutat be, 11-től 12 óráig pedig az Újévi show szerepel a repertoáron. Ezt követően 18 órakot fellép a Foxy táncegyüttes, 19-től 20 óráig pedig a Branimir i neprijatelji együttes szórakoztatja az egybegyűlteket, majd Branimir Ćosić újvidéki zeneszerző műveiből hallhatnak az érdeklődők.