2024. április 16., kedd
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Mudra – energetikai kéztartás

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Egy ismerősömtől kaptam az ön telefonszámát, aki arról számolt be, hogy valamilyen különleges kéztartásokat küldött neki, ő ezt gyakorolta, s csodálatos változások történtek az életében. Szeretném tudni, miről van szó, mire jók ezek a kéztartások, s mit érhetünk el velük?

– Örülök, hogy megkeresett, mert valóban sok mindenben segíthetnek ezek a kéztartások. E szimbolikus kéztartások, azaz a mudrák, segítik az elmélyülést, aktivizálják az energiákat és védelmet nyújtanak testnek és léleknek egyaránt. Eltüntetik lelkünkből, auránkból és csakráinkból a blokkokat. Tudjuk, hogy ha az energiablokk sokáig fennáll, akkor veszteséghez vezet minden téren, rossz közérzetet, elégedetlenséget, ingerültséget, pénzveszteséget, szomorúságot és betegséget idéz elő. Ezekkel a kéztartásokkal enyhíteni tudjuk a tüneteket, de ami még fontosabb, meg tudjuk szüntetni a kiváltó lelki okot is, s egyensúlyba kerül a test és lélek, a gondolat és az érzelem, a képzelet és a valóság.

– Tehát több téren is tud hatni? Enyhíti a betegséget, jobb közérzetet hoz, beindul a szerencse, sőt pénzbevonzásra is alkalmazható?

– Pontosan így van!

– De hát hogyan tartsam a kezem, milyen sűrűn, hány percig, s egy kéztartás kihat mindenre?

– Nem egy kéztartásról van szó, hanem többről. Legtöbbjüket 5–20 percig kell alkalmazni, egyszer vagy kétszer naponta, s az is különböző, hogy melyiket meddig alkalmazza, napokig, hetekig vagy hónapokig. Különféle szöveget és mantrákat kell mondogatni, amíg a mudrát gyakorolja, így hatásosabb. Használhatjuk különféle célok elérésére, tanulásra, fiatalság megőrzésére, stressz enyhítésére, égi kegyelem megszerzésére, személyiségfejlődésre, rossz tulajdonság legyőzésére, bármire. E speciális kéztartás segít a magánéleti és hivatásbeli egyensúly megteremtésében, cselekedeteink kontrollálásában, elképzeléseink megvalósításában. Bizonyított tény, hogy a kéz és a láb ujjai jóval nagyobb agyterületekkel mutatnak kapcsolatot, mint a többi szerv. Az ujjhegyek több millió idegsejtje nemcsak a külső környezet detektoraiként működik (hideg, meleg, puha, kemény, száraz, nedves, sima, durva, nyomás, fájdalom), hanem az éterikus és asztrál síkok finomenergiáit és az energiaspektrumon túli magasabb világok információit is képes akkumulálni, ezáltal fejti ki hatását, testi, lelki, érzelmi és mentális téren is. Elküldöm önnek a legfontosabb mudrákat, képpel, szöveggel, magyarázattal és mantrával, s ön az élete minden terén javíthat.

– Köszönöm, legyen benne minden, egészségbevonzás, pénzbevonzás és lelki béke is. Köszönöm!