2024. március 29., péntek

Szavazzunk a Bodros tamburazenekarra!

Az adai tamburások péntek este élő adásban lépnek színpadra a Fölszállott a páva című műsor középdöntőjében a Duna Televízióban

Az adai Bodros tamburazenekar eddigi szereplése kiválóan sikerült a Fölszállott a páva című tehetségkutató műsorban, hiszen a tizenéves tamburásokból álló zenekar előbb bejutott az elődöntőbe, ahonnan a Duna Televízió élő adásában kerültek a középdöntőbe a hangszeres szólisták, hangszeregyüttesek és zenekarok kategóriájában.

A műsor döntőjébe kerülés a tét a péntek esti középdöntőben a Bodros tamburazenekar tagjainak, Apró Boglárkának, Pálfi Péternek (prímtambura), Pálfi Patriknak (tamburakontra), Uller Botondnak (basszprímtambura) és Lévai Balázsnak (tamburabőgő).

Zombori Péter, az adai Vadvirág Hagyományápoló Kör tamburatanára, a zenekar vezetője elmondta, hogy bíznak a jó szereplésben és a továbbjutásban, ha azonban a zsűri nem juttatná a döntőbe a tamburazenekart, akkor azt megtehetik szavazataikkal a nézők is, akik a műsor ideje alatt a Mediaklikk Plusz alkalmazáson keresztül szavazhatnak, valamint SMS-ben az alábbi telefonszámokon: +36-20/4422-999, +36-30/4422-999, +36-70/4422-999.

– A középdöntőre tervezett dalcsokorral bulit akarunk csinálni a színpadon. Olyan nagy bulit, hogy azt megérezze a zsűri és a közönség is, és ne tudjon nyugodtan ülve maradni. A középdöntőben már szavazhat a közönség, és ha úgy alakul, akkor mindenkit arra kérünk, hogy támogassanak bennünket, és minél többen szavazzanak ránk. A nézők szavazataikat elküldhetik a Mediaklikk Plusz alkalmazáson keresztül, amelyet a Play Áruházból tölthetnek le az okostelefonra, valamint három telefonszámra SMS-ben a Bodros tamburazenekart jelölő kód elküldésével, amely a 24-es szám. Bízunk a vajdasági emberekben, hogy ránk szavaznak, mert nagyon erős a mezőny, és kelleni fog minden szavazat a döntőbe jutáshoz – hallottuk Zombori Pétertől.