2024. április 25., csütörtök

Hatalmas kedvezmények

A Szegedi úton pénteken nyílik meg a Dudi Co. Miniközpontja

Pénteken van Black Friday, azaz a vásárlás ünnepe, amit már napok óta nagy fekete feliratokkal hirdetnek a szabadkai üzletek, bevásárlóközpontok és butikok kirakatai, weboldalai. A lakosok egy része nagyon várta már a leárazott árucikkeket, mások viszont szkeptikusan állnak a jelenséghez, mert szerintük az akciók csak mesterkélt kedvezmények.

Akár tetszik nekünk ez az amerikai ünnep, akár nem, országunkban is meghonosodott, és ezt mi sem bizonyítja jobban körképünknél, melyben igyekeztünk minél több leárazást összegyűjteni.

A Dudi Co. elektronikai cikkeket árusító üzlet hetek óta készül a lehető legjobb akciók megformálására, ezenkívül pedig egy újdonsággal is kedveskedik a fogyasztóknak. A Szegedi úton pénteken nyílik új, a régióban legnagyobb technikai készülékeket árusító boltjuk.

– Miniközpontunk hivatalos megnyitóját december közepére terveztük, de a fekete péntek miatt úgy döntöttünk, hamarabb fogadjuk vásárlóinkat új üzletünkben. A 2500 négyzetméteres alapterületű épületben a technikai szaküzlet mellett új tartalmak is helyet kaptak, így a vásárlók két étterem közül is választhatnak, a gyerekek lézerszobában játszhatnak, a tetőre pedig egy nyitott mozi került, ami akár koncertek és előadások otthona is lehet. Ugyanott egy kilátó is van, amelyre teleszkópot helyeztünk a csillagok tanulmányozásához – olvasható a vállalat médiának továbbított értesítésében. A Dudi Co. ezen a napon 30 gyártó több száz termékét kínálja hatalmas kezdeménnyel. A cég értesítésében az áll, hogy a tavalyi 75 százalékos kedvezményt is túlszárnyalják annak érdekében, hogy igazi vásárlói ünnepi hangulatot teremtsenek minden érdekelt vevő számára.

A városközpontban található Tehnomanija 20–50 százalékos kedvezménnyel csalogatja a fogyasztókat ezen a napon, a Top Shopban pedig 10–80 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a lakosok.

A kozmetikai szereket árusító drogériák is ünneplik a vásárlás napját, ezért a Jasmin parfümboltban 25 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá kedvenc illatunkhoz, a DM-ben 40 százalékkal olcsóbban lehet japán kozmetikumot venni, a Lillyben pedig 15–30 százalékos akciókkal hívogatják a krémek szerelmeseit.

A cipőboltok közül a Stop Shop üzletközpontban található Deichmannban 20 százalékkal kevesebbet kell fizetni az áhított lábbeliért, az Office Shoesban 10–40 százalékos árleszállítás van, a Metróban pedig akár 60 százalékkal olcsóbban választhatunk surranót. Ezeken a helyeken vasárnapig tart a fekete péntek.

A ruhabutikokat is érdemes meglátogatni. A Legendben és a H&M-ben 20, a C&A-ban 50, a Tom Tailorban és a Takkóban 30 százalékos kedvezmény van, a DDG Fashionben pedig az egész készletet fél áron kínálják.

A sportüzletek közül a Đak üzletben 30–70 százalékos kedvezményben részesülhetünk, a Sport Visionban, az Extra Sportsban 50 százalékos kedvezmény van bizonyos termékekre, a Buzz sportüzletben 30, a Planeta Sportban pedig 20 százalékos akció van.

A bútorüzletek is kedveznek a fogyasztóknak, a JYSK-ben és az Aleksandróban akár 70 százalékos kedvezmény is várja a vásárlót, a Vitorogban pedig 10 százalékos.

A könyvmolyok most 3 könyvet kaphatnak 999 dinárért a Laguna könyvesboltban. A gyógyszertárak is követik az amerikai trendet, ezért a Benu most 20 százalékkal olcsóbban árulja táplálékkiegészítőit és dekorkozmetikumait. A Diopta optikai szaküzletben 20 százalékkal olcsóbban vehetünk olvasószemüveget vagy kontaktlencsét.

Az élelmiszeripari láncok is a fekete péntekre hivatkozva csalogatnak üzleteikbe, de az akciók zöme nem az élelmiszerre vonatkozik. A Rodában 70 százalékos kedvezmény van a technikai árura, a Maxiban pedig csupán néhány termék árát faragták szebbre.

Az éttermek és a szépészeti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozók is kedvezményes ajándékkártyákkal, bérletekkel, kuponokkal kedveskednek vendégeiknek. A Laguna pizzériában például két pizzát rendelhetünk egy áráért, és ezt szombat estig tehetjük meg.

A kínálat tehát bőséges, ám vásárlás közben nem árt szem előtt tartani, hogy csak az a vásárló járhat jól ezen a napon, aki körültekintően költekezik, és nemcsak a kedvezmények miatt, hanem a tényleges szükség okán nyitja ki pénztárcáját.