2024. április 24., szerda

Emelkedő eredmények

Jobban teljesít a hazai légitársaság

Az októberi rekord után az AIR Serbia Légitársaság ismét felülmúlta önmagát. Az utasok 2018. novemberi számát 2019 azonos hónapjának már a 20. napja után túllépte. A hónap végére ez 25 százalékos emelkedés az eladott jegyek számát illetően.

Az eddigi adatok szerint a légitársaság elmondhatja magáról, hogy az idén novemberrel bezárólag több utast szálított, mint tavaly egész évben. Nemcsak az utazni vágyok száma emelkedett, hanem az utasszállítási kapacitás kilencszázalékos bővülésére is sor került az idén.

– Elégedettek vagyunk az eredménnyel, de még többet jelent számunkra utasaink kedvező visszajelzése az újabb kínálatainkra. Folyamatosan követjük a piaci változásokat, és igyekszünk kedvező díj fejében a legjobb szolgáltatást nyújtani. A nyáron elindított légiútvonalak után jelenleg újabb meglepetéseket készítünk ügyfeleinknek. Véleményem szerint ez egy döntő lépés lesz az AIR Serbia Légitársaság gazdasági fejlődése szempontjából – jelentette ki Jirži Marek, a légitársaság kereskedelmi igazgatója.

A tervek szerint a következő évben a hazai légiforgalom bővítésére is sor kerül. Kilenc új járat indul Belgrádból, és tizenkettővel több repülőgép száll fel a niši repülőtérről az új célállomások irányába. Az igazgató hozzátette azt is, hogy az AIR Serbia Légitársaság megalakulása óta nem büszkéledhetett ilyen eredményekkel, egy olyan piacon, amit az erős és dinamikus konkurenciaharc jellemez.