2024. március 28., csütörtök

Fogadónap a helyi közösségben

A topolyai helyi közösségben csütörtökönként fogadónapot tartanak, tehát minden héten ezen a napon 8 órától a polgárok személyesen fordulhatnak az illetékesekhez, ügyes-bajos dolgaikkal kapcsolatban kérdéseket tehetnek fel.

Szükséges azonban az előzetes bejelentkezés. Jelentkezni lehet személyesen a Fő utca 44. alatt, illetve a 024 715 757-es telefonszámon. Nemcsak a helyi közösséghez, de indokolt esetben külön igény alapján az önkormányzat illetékeseihez is fordulhatnak a polgárok a fogadónapokon. Mirić Námesztovszki Kornélia, a helyi közösség tanácselnöke elmondta, a polgárok bizalommal fordulhatnak a helyi közösség illetékeseihez, és a jövőben csütörtökönként várják a polgárokat, hogy a kommunális vagy egyéb, a helyi közösség illetékességébe tartozó problémára közösen találjanak megoldást, esetleg tájékoztatást nyújtsanak a lakosságnak. A helyi közösség egy nagyon aktív időszakon van túl. A közelmúltban 500 000 dinár értékben 150 új széket vásároltak a vásártéri közösségi épületbe, mert a régiek már elhasználódtak.

Az épület homlokzata festési, felújítási munkálatokon is átesett, ennek az értéke szintén 500 ezer dinár. A tanácselnök elmondta, tervben van az épület belső terének a felújítása is, azt követően pedig a másik közösségi épületet, az új otthont is felújítják.