2024. április 20., szombat

Új eseménnyel bővül a rendezvénykínálat

Már javában folynak a jövő évi Green Future Fesztivál előkészületei

Az adai Green Future Fesztivál, illetve a hozzá kapcsolódó kísérőprogramok szervezői az idei rendkívül sikeres esemény után már tervezik a következőt, amelyet augusztus 13. és 15. között tartanak meg az adai strandfürdő területén. Az idén összesen mintegy 17 ezren látogattak el a háromnapos bulira, amelyet Ada község önkormányzata, illetve az Adica Üdültetési Közvállalat partnerségével szerveztek meg.

Tajti Attila és Bicók Tamás a sajtótájékoztatón (Horváth Zsolt felvétele)

Tajti Attila és Bicók Tamás a sajtótájékoztatón (Horváth Zsolt felvétele)

A tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt nyáron a Serbian Colour Festival és a Rave u šumi bulin háromezren vettek részt. Bicók Tamás ennek kapcsán elmondta, hogy jövőre a Green Future Fesztivál mellett a Rave u šumi technóbulijuknak is az adai standfürdő ad otthont, ahol ezúttal is minden adott lesz a kiváló hangulathoz.

Tajti Attila a fiatalok körében egyre közkedveltebb Green Future Fesztivál kapcsán elmondta, hogy egyfajta találkozási pontként hozták létre, és ez pozitív fogadtatásra talált azon fiatalok körében, akik külföldön próbálnak boldogulni, hiszen a nyári szabadságukat igyekeznek a fesztivál idejére tervezni, éppen ezért jövőre egy új programot is életre hívnak húsvét vasárnapjára, így 2020. április 12-én a Zentai Sportcsarnokban nagyszabású bulit rendeznek, amelyen mintegy 3000 látogatóra számítanak.

A jövő évi Green Future Fesztiválra már az első fellépőket is leszerződtették, így az élő zenét játszó együttesek közül fellép majd a magyarországi BSW hiphopformáció, amelynek bulija kiemelt eseménye lesz a fesztiválnak, ismét meghívták a ByeAlex és a Slepp zenekart is, és rajtuk kívül számos más előadóval és zenekarral is folynak tárgyalások. Az elektronikus zenei színtér képviselői közül Nick Warrennel és Klaudia Gawlasszal is sikerült megállapodniuk, a zentai Green Future Stadium rendezvényre pedig eddig David Temessit és DJ Seshát szerződtették le, ugyanakkor ide is szeretnének meghívni egy külföldi produkciót is. A Facebook-oldalukon és az Instagramon hamarosan közzéteszik a fellépők teljes listáját. A jövő évi Green Future Fesztiválra és a Rave u šumi rendezvényre a zentai Almási cukrászdában 2500 dináros áron már mától megvásárolható 100 darab kombinált belépő, decembertől pedig elindítják a Green Future Fesztivál karácsonyi akcióját, míg a zentai bulira várhatóan a jövő év elején bocsátják forgalomba a jegyeket.