2024. április 24., szerda

Ingyenes előadások vállalkozóknak

Másodszor tartják meg az IT4Business elnevezésű tanácskozást Palicson

November 28-án 10 órai kezdettel a Szabadkai Informatikai és Technológiai Klaszter szervezésében kerül megrendezésére az IT4Business elnevezésű egynapos tanácskozás, amelynek a palicsi Vigadó ad otthont. A tanácskozás részleteit hétfőn sajtótájékoztató keretében ismertették.

Oliver Guganović, a Szabadkai Informatikai és Technológiai Klaszter menedzsere a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a tanácskozást másodszor rendezik meg. Ez az első olyan tanácskozás Szabadkán, amelyet kizárólag a digitális vállalkozásnak szentelnek.

Erdudac Dániel, Oliver Guganović és Željko Crnjaković (Fotó: Patyi Szilárd)

Erdudac Dániel, Oliver Guganović és Željko Crnjaković (Fotó: Patyi Szilárd)

Željko Crnjaković szervező az IT4Business előadóit mutatta be a sajtó képviselőinek. Elmondta, hogy előadást tart többek között Ivan Minić, a MojaFirma.rs főszerkesztője, Tobias Sahlin holland mérnök és projektmenedzser, Ivana Petrović, az Optimus Media e-kereskedelemmel foglalkozó tanácsadó ügynökség képviselője, és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója. Hozzátette, hogy az előző évben a tanácskozáson kis-, közép- és IT-vállalkozások százhetven képviselője jelent meg szerte az országból.

Erdudac Dániel, a klaszter tagja elmondta, hogy a tanácskozás ingyenes, de internetes regisztrációhoz kötött.

További információk az IT4Business-szel kapcsolatban a tanácskozás (www.it4business.rs) és a klaszter (www.itcsubotica.org.rs) honlapján kaphatók, és ugyanitt lehet regisztrálni is.