2024. április 19., péntek

Átadta magát a rendőrségnek

A belügyminisztérium közleménye szerint hat órás tárgyalás után kijött a lakásából és átadta magát a rendőrségnek az a 42 éves belgrádi férfi, aki összeveszett feleségével és ezután bezárkózott otthonába. A délelőtti órákban a különleges rendőri egység is a helyszínre érkezett a főváros egyik lakónegyedének épületéhez, ahol az eset történt. Az információk szerint fegyver is volt nála.

Mint azt korábban megírtuk, a Szerbiai Rádió és Televízió tudósítása szerint egy rendőrről volt szó, aki a családi vitát követően bezárkózott és hosszú órákon keresztül az erkélyen tartózkodott. Úgy tudni az asszony gyermekével együtt elhagyta a lakást a veszekedést követően.

A Blic értesülései szerint a férfi saját lakásának erkélyéről átugrott a szomszéd lakás erkélyére, miközben többször is megfenyegette fegyverével az épület köré gyűlt újságírókat és civileket.

A belügyi szervek különleges egysége tárgyalást kezdeményezett a férfival, az épületből minden lakót eltávolítottak. A rendőri egységek mellett a helyszínre vonultak tűzoltók és mentősök is.