2024. április 20., szombat
LABDARÚGÁS – SZUPERLIGA

Mozgalmas meccsen döntetlen a Voždovac ellen

Izgalmas meccset játszott Zentán a TSC a belgrádi Voždovaccal a szerb Szuperliga 16. fordulójában, melyen végül 2:2-es eredmény született.

A topolyaiak a 2. percben Milićević góljával előnyhöz jutottak, de Laszickasz pár pillanattal később már egyenlített is: a vendégek támadója a tizenhatos vonaláról a jobb felsőbe rúgta a labdát. Az eseménydús találkozón a kék-fehérek a 11. minutumban büntetőhöz jutottak, de Lukić lövését a végig fantasztikusan teljesítő Ilić magabiztosan hárította. Az első játékrész hátralevő fél órájában mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de több gól nem esett a szünetig.

A második félidőben a két együttes ott folytatta a csatát, ahol abbahagyták és látványos, nyílt sisakos küzdelem alakult ki. A vezetés újra a TSC-hez került: egy bal oldali beadás után Szilágyi fejelt a hosszúba. A Voždovac a végsőkig küzdött, a 76. percben pedig egy kezezés miatt megítélt tizenegyesből újra eredményes tudott lenni a vendégcsapat. A lefújás előtt egy perccel a belgrádiak veszélyesnek tűnő ellentámadásba kezdtek, de Ponjević taktikai szabálytalanságával meggátolta, hogy a vendégek elvigyék Zentáról a három pontot, igaz, a védő második sárgáját is megkapta, így a jövő heti Mladost elleni meccsen biztosan nem lép pályára.

A TSC 29 ponttal a táblázat ötödik helyén áll.