2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Novemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a hónap megviseli a párkapcsolata miatt, a szakítás sincs kizárva. Másokkal is nagyon könnyen összetűzésbe kerül, s partnere is agresszív lehet, esetleg más miatt is bánkódik. Ha örökséget kell intézni, ez a legjobb idő rá. Bizonyos segélyt fog kapni, sikeres lesz bármilyen dolog biztosítással és külfölddel kapcsolatban is. A hónap vége megnyugvást, esetleg békülést hoz a párjával.

Bika (április 21. – május 20.)

Egészségi szempontból nem kedvez ez az időszak, lelki egyensúlya is megbomlik. Óvakodni kell a sérülésektől, a balesetektől, s munkahelyi veszélynek is ki van téve. A gépek használatánál legyen óvatos, s így csupán kisebb karcolásokkal megússza. Párja gyengéd lesz önhöz, más emberek is támogatni fogják. Mestert most ne hívjon a házba, s legyen óvatos a tüzeléssel is!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Egészségi állapota kitűnő lesz, munkájában örömét leli. Szokásai pozitívak, s tartson is ki mellettük. A hosszan tartó kapcsolat, házasság biztonságban van, sikeres, ám ha titkos kalandot űzne, annak nem lesz jó vége. A szórakozás, a hobbi most veszéllyel jár, legyen óvatos, s kerülje az erőszakot. Gyermeke miatt meggyűlik a baja, akár önök között lehetséges a probléma, akár ő kerül veszélybe.

Rák (június 22. – július 22.)

Az ön legfontosabb dolga mindig is az volt, hogy a családdal és a házzal kapcsolatban minden rendben legyen. Nos, most vegye tényleg komolyan ezt a feladatot, mert most lesz rá szükség. Ügyeljen a tűzre, tűzhelyre, s legyen felkészülve arra, hogy nagy lesz a sürgés-forgás az otthonában. Örömét találja gyermekeiben, ők segíteni fogják, egészsége is jó lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A szavak, az iratok s aláírás miatt bajba keveredik, ne nagyon szóljon oda senkinek, mert rosszul végződik a vita. A közlekedésben legyen óvatos, akár gyalog jár, akár kocsival, de legjobban a biciklisek vannak kitéve a balesetnek. Családtagjai, gyerekei támogatni fogják, sikeresek lesznek, együtt örülhetnek. Hobbija megnyugvást hoz, nyugodtan szórakozzon, ráfér önre.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most aztán gyűrje fel a gatya szárát, mert a pénzért sokat fog gürcölni. Nagy pénzekről van szó, veszély is forog körülöttük, sok pénz jön, de még több megy. Az iratok, megbeszélések, szerződések, adásvételek igen aktuálisak lesznek. A rokonság boldoggá teszi önt, s a sok munka valószínűleg utazással is jár. A hónap vége örömöt hoz az otthonnal, az ingatlanokkal kapcsolatban.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hónap eleje eléggé megviseli önt, lelkileg is, testileg is. Családi problémák, a lakással való gondok, esetleg valaki elvesztése miatt lesz ön kikészülve. Végre a pénzprobléma megszűnik, ám mégsem lesz ez egy boldog időszak. Testvére és a szomszédok sok segítséget tudnak most nyújtani, fogadja el. Foglalja le magát olvasással, társalgással, hogy könnyebben viselje a stresszt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ez az ön ideje, nagyon jól érezheti magát egész hónapban, büszke lesz, s akár elismerésben is részesül, egyedül a lelkiismerete okozhat álmatlan éjszakákat, s az eltitkolt ügyei. Kerülje a sötét és magányos helyeket, van önnek titkos ellensége, akár tud róla, akár nem, ugyanakkor óvakodjon a titokban elkövetett bosszútól s a félrelépésektől is. A pénzzel kapcsolatban sikere lesz, használja ki a körülményeket.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Lelkiállapota kiváló lesz, megtalálja lelki nyugalmát, sőt lelki vezetőjével is kapcsolatba léphet. Élvezheti az életet, jól mennek ügyei. Ám a baráti kör okoz némi gondot, akár anyagi kárt hoz önnek, akár csak kölcsönkér, de az sincs kizárva, hogy összetűzésbe kerül vele. Ugyanez a helyzet a menyével és a vejével is, ha van önnek. Angyali segítséget kap, s lelki egyensúlya ismét helyreáll. Figyelje álmait!

Bak (december 22. – január 20.)

Az egyik szülő gondot okozhat, s a főnökével meg feletteseivel se jön ki jól. A nyilvánosságnak nem lesz pillanatnyilag jó véleménye önről, ám a baráti köre erősen támogatni fogja önt. Tartson ki céljai mellett, s akár titkos hadjáratot is indíthat, hogy megkapja, amit akar. A kitartás most is majd sikert hoz, ám kerülje az agressziót. Lassan, de biztosan megteremti azt, amit szeretne.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Rossz híreket kap külföldről, s ezért nyugalma fel lesz bolygatva. Emiatt fog vitába szállni környezetével, s harcolni a saját igazsága kivívásáért, felfogása extrém, önpusztító s igen kategorikus lesz. A tekintélye ebben az időszakban megnő, dicséretben részesül, s baráti köre kiáll ön mellett, és sok boldog pillanatot okoz majd önnek.

Halak (február 20. – március 20.)

Itt van az utolsó lehetőség, hogy kihasználja a kedvező csillagállást a külföldi ügyekkel és emberekkel. Ugyanakkor, ha unokája van, nagyon szép eseményeket várhat velük kapcsolatban is. A karrier is beindul, sőt előléptetés is várható. A veszély a felügyelők miatt lesz, ezenkívül kerülje az orvosi beavatkozásokat, s ne bonyolódjon veszélyes kalandokba.