2024. március 28., csütörtök

Negyedik alkalommal is Oktoberfest Újvidéken

A negyedik Oktoberfest sörfesztivál tegnap este kezdődött az Újvidéki Vásáron. A kétnapos rendezvény az idén is kiváló koncertekkel, jó ételekkel és hideg sörrel várja a látogatókat.

Fotó: Ótos András

Fotó: Ótos András

A teljes nevén Újvidéki Oktoberfest rendezvényen hazai és külföldi kézműves sörgyártók termékei közül válogathatunk. A megnyitón Ivan Đoković tartományi gazdasági- és idegenforgalmi titkár úgy értékelt, hogy Bajorország negyedszer költözött Vajdaságba, és hogy a fesztivál Újvidék fejlődését segíti nagy mértékben. Ivan Đoković tartományi gazdasági- és idegenforgalmi titkár emlékeztetett arra, hogy az idén 13,5 százalékkal több jegyet adtak el, mint tavaly, és hogy az Európából érkező sörfőzőkön kívül most már Ázsiából, Kínából is jöttek vendégek.

A vásár Master Központjában ma, szombaton este Srđan Gojković Gile és az Električni orgazam együttes lép fel, akárcsak az Orthodox Celts. Most már csak drágább belépőjegyek maradtak a kínálatban, 800 dináros áron, amelyek beszerezhetők a www.gigstix.com címen, illetve ennek a hálózatnak az elárusítóhelyein.