2024. április 25., csütörtök
TSC

Két hét alatt öt meccs

A következő két hétben öt nehéz mérkőzés vár a TSC labdarúgóira. Négy szuperligás bajnoki mérkőzés lesz, illetve egy kupameccs. A következő bajnoki fordulóban idegenben lépnek pályára, az ivanjicai Javor ellen. A mérkőzést ma (szombaton) 18 órakor játsszák. A két csapat jól ismeri egymást ugyanis, mindketten ebben az idényben jutottak be a legmagasabb rangfokozatba, és az előző bajnoki idényben háromszor is megmérkőztek egymással az I. ligában.

A mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón Faragó Szilárd kapusedző elmondta, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számít. Az ellenfél célja minden kétséget kizárhatóan szintén a győzelem megszerzése lesz, ugyanakkor úgy vélte, a minőség a topolyaiak mellett szól. A legutóbbi három mérkőzés gólgazdag volt. Faragó ezúttal kevesebb találatra és topolyai sikerre számít. Figyelmeztetett, hogy magas, fizikailag jól felkészített játékosokból áll az ellenfél összeszokott csapata. A Javor most a 13. helyen áll a 16 tagot számláló Szuperliga táblázatán, de Faragó szerint ez nem tükrözi az ellenfél jelenlegi játékerejét és formáját.

Varga Borisz, a TSC védőjátékosa és Dejan Miličević középpályás a sajtótájékoztatón szintén úgy nyilatkozott, hogy bíznak a jó eredményben.