2024. április 19., péntek

Ösztöndíj egyetemisták részére

Szabadka Város Ösztöndíjbizottsága pályázatot írt ki a város területén élő egyetemi hallgatók ösztöndíjazására. A 2019/2020-as tanévre vonatkozó ösztöndíjat száz egyetemistának ítélik oda, és az elnyert összeget tíz havi egyenlő részletben folyósítják számukra.

Az ösztöndíjra azon hallgatók jogosultak, akik szerb állampolgárok, és legalább egy éve bejelentett lakcímmel rendelkeznek Szabadka város területén, akik első ízben iratkoznak be a főiskolai/egyetemi alapképzés, mesterképzés, illetve szakirányú továbbképzés adott évfolyamára, és mindezt állami támogatással teszik.

A jelentkezőknek a kitöltött jelentkezési lap mellé csatolniuk kell egy rövid életrajzot, bizonylatot a beiratkozásról, illetve az előző tanévben elért eredményről, a személyi igazolvány fénymásolatát, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat vagy a Köztársasági Nyugdíjbiztosítási Alap munkanélküliségről szóló igazolását a közös háztartás minden olyan tagjára, aki nincs munkaviszonyban, a munkaviszonyban lévő családtagok számára kiadott jövedelemigazolást a 2019. év első hat hónapjára, két tanú közjegyzőnél hitelesített nyilatkozatát a közös háztartásban élő családtagok számáról, valamint a városi közigazgatási hivatal Általános és Közös Ügyek Titkárságának Általános és Közös Ügyek Szolgálata által kiadott jövedelemigazolást.

Jelentkezés határidő 2019. november 1. A jelentkezés lap letölthető, illetve a pályázatról bővebb információ megtalálható Szabadka város hivatalos honlapján a www.subotica.rs címen.