2024. április 18., csütörtök

CheckIT

Induló és meglévő digitális vállalkozások pályázhatnak

Pályázatot írt ki a digitális vállalkozások fejlesztésére a Szabadkai Informatikai és Technológiai Klaszter, amit egy határon átívelő IPA-projektumnak köszönhetően valósítanak meg.

Oliver Guganović, a Szabadkai Informatikai és Technológiai Klaszter menedzsere a CheckIT elnevezésű, pályázatot ismertető sajtótájékoztatón a jelentkezési feltételeket részletezte tegnap a média képviselőinek.

– Elsősorban az induló vállalkozásoknak szeretnénk segítséget nyújtani, de a pályázatra már működő vállalkozások is jelentkezhetnek. Nemcsak programozói, hanem grafikus, digitális marketinggel foglalkozó cégek is pályázhatnak. A nyertes pályázóknak az ICBTech, Studio Present i ErdSoft vállalatok munkatársaival együttműködve mentorálást kínálunk, a digitális üzleti terveik kidolgozásában nyújtunk segítséget, munkaállomást kapnak a Digital Hive irodaházban, illetve a kiírásnak köszönhetően hat hónapig fedezzük a könyvelői- és a jogi költségeiket is. Az érdeklődők weboldalunkon keresztül küldhetik el ötleteiket, regisztrációjukat – részletezte Oliver Guganović, majd közölte, hogy az érdeklődők október 31-éig nyújthatják be jelentkezésüket.