2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Októberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Ebben a hónapban a partnerkapcsolaton van a hangsúly. A hónap eleje hozhat konfliktusokat, valamit újra és újra bizonyítania kell. A hónap közepe felé mindenkivel összetűzéseket hoz, főleg a partnerkapcsolatban, ám jól jár a pénz területén, főleg ajándékra, partnere pénzére számíthat. A hónap legvégén komoly összetűzésbe kerülhet feletteseivel.

Bika (április 21. – május 20.)

A hónap eleje és vége igen stresszes lesz, mivel az Uránusz váratlan kihívó eseményeket fog bevonzani az ön életébe, főleg a partnerkapcsolat terén. Az egészség és a mindennapi munka sok figyelmet igényel most, itt az idő új szokásokat bevetni, méghozzá tizedike környékén. A hónap végén akadályokra számíthat, ügyeljen arra, hogy testi-lelki egészsége megmaradjon.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A szórakozás és a hobbi jót hoz ebben az időszakban, kivéve a hónap legelejét és legvégét. A gyerekeivel kapcsolatban a hónap közepe hoz örömet, s ekkor vállaljon kockázatokat is az életben. A hónap második felében jelentős egészségi javulásra számíthat, csak az utolsó napok hozhatnak váratlan és stresszes fordulatokat az egészség, a gyerekek és a szórakozás területén.

Rák (június 22. – július 22.)

Az otthona és a párja lesznek fókuszban. Egy kis perpatvar is lesz a hónap elején és végén, ám nagyon szép eseményekre számíthatnak a hónap közepe körül. A gyerekek sikeresen vállalnak felelősséget, stabilitás és komoly döntés lesz életükben. Ha javítani kell valamit az otthonában, akkor azt a hónap legvégén tegye. Az egészsége javulni fog.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Figyeljen oda a rokoni kapcsolatokra. Ebben a hónapban utazásokra számíthat, fontos megbeszélésekre, akár szerződésekre is, de az is lehetséges, hogy valaki felelősségre fogja vonni. A szomszédai miatt idegesség látszik, s a hónap végén az akadályok jelen lesznek mind az utazással, mind a kommunikációval kapcsolatban, esetleg összetűzés vagy rossz hír várható testvére vagy szomszédja miatt.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Egy kicsit megpihenhet, csupán pár nap még a rohangálás. Sikerek lesznek az utazás és a megbeszélések, írások, iratok vagy olvasás területén. A pénz most igen aktuális, bizonyos akadályokra a hónap elején, majd a hónap utolsó napjaiban számíthat, a többi időszak pedig nagyobb összegű pénzt hozhat. Otthonát élvezheti, szépítheti, családja védve van, s szép viszonyok uralkodnak.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Habár nem lesz könnyű időszak, mégis sok jó dolgot teremthet mostanában, főleg a hónap közepén. Itt az idő leszámolni a múlttal. Legyen aktív, dolgozzon, mert ha pihenni akar, ideges lesz, s támadólag fellépő embereket vonz be. A hónap második fele meghozza a pénzbeli sikert is. Kiváló időszak ez utazásokra, iratok rendezésére, otthonában pedig biztonságra talál, s a család támogatni fogja.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap elején még csak álmodozik, ábrándozik, kérelme benyújtására a hónap közepe ideális, akár az égiekhez, akár a földiekhez. Ezután büszkesége előtör, kezébe veszi az irányítást, s érvényesíti akaratát. A hónap legvégén legyen óvatos mind a szellemi világ fenyegetése, mind a titkos ellenségei miatt. Sötét és elhagyatott helyek, kórházak, liftek kerülendők e napokban!

Nyilas (november 23. – december 21.)

A céljai nagy erővel hajtják előre. Igen sikeres lesz a hónap közepe táján, igyekezzen ekkor lépni. A baráti kör figyelmet kér öntől, töltsön most velük minél több időt. Ebben a hónapban elég sok titkolnivalója lesz önnek, vagy pedig mások osztják meg titkaikat önnel. Ez az időszak a hitét is növeli, lelki fejlődést ad, s fel tudja tárni lelke titkos zugait.

Bak (december 22. – január 20.)

A hónap eleje önbizalomhiányt hoz, emellett felelősségérzésétől sem tud szabadulni. A hónap második fele sok szép változást ígér, mind a karrier, a külföldiek, mind a hírnév és az egészség terén is. Ha vannak gyerekei, velük kapcsolatban is pozitív eseményekre számíthat, de egy kis flörtölés is belefér ebbe a hónapba. A barátok sok boldog percet hoznak majd.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az otthon és család területén vannak váratlan események, ám ezek a kis viharok oly hirtelen eltűnnek, ahogyan jöttek. Jogi dolgokat intézhet most, de akár a külföldiekkel is el lehet foglalva. A karrier és a hírnév is lendületet vesz, s messze viheti önt. A baráti köre boldogságot hoz és egyre szélesedik. Álmai nehezek lehetnek, s gyakran lesz kipihenetlen.

Halak (február 20. – március 20.)

Használja ki tizedike körül a szép fényszöget a pénzzel kapcsolatban, esetleg jogi ügyeit intézze, mert a hónap legvége kellemetlen tud lenni, lecsaphatnak önre, ha valami hibát követ el. A munkával kapcsolatban pozitív eseményekre számíthat, főleg ha külfölddel van kapcsolatban. Bármit igyekezzen lépni külfölddel vagy ottani személyekkel, esetleg termékekkel összefüggésben.