2024. április 24., szerda

Utcafelújítások Kamenicán

Folytatódnak az útfelújítási munkálatok a peremvárosi településeken

A Put útkarbantartó közvállalat munkásai jelenleg a kaboli és a kátyi utakat aszfaltozzák. Hamarosan befejezik azt, majd Kamenicán folytatják a munkát.

A hét végéig a Put közvállalat befejezi a kaboli és a kátyi útfelújítási akcióját, 15 utcában dolgoztak az úttestek rekonstrukcióján. A jövő héten Kamenicán három utcában lesz útlezárás az úttest felújítása miatt.

Kabolban jelenleg a befejező munkálatok folynak a Partizán és a Vukov fivérek utcákban. Az elmúlt hetekben befejezték a Zmaj, az Ivo Lola Ribar, a Petar Drapšin, a November 29., a Kaboli rét, a Vajdasági Brigádok, a Zöld Gerendák és még néhány utca felújítását. – Kátyon befejezték a Tűzoltóotthon előtti plató és a Szőlőtermelő utca rekonstrukcióját, jelenleg folyamatban van az Ifjúsági és a Május elseje utcák rekonstrukciója, majd ezután még hátramaradt a Taško Načić és a Vuk Karadžić utcák rendezése – mondta Biljana Ćubić, a Put közvállalat sajtófelelőse.

A tervek szerint hamarosan elkezdődik Kamenicán a Branislav Bukurov, a Kosztelnyik és a Szőlőfürt utcák felújítása.

– Az múlt héten elkészült egy fekvőrendőr a Paunov utcában Veterniken, és felújítottunk egy autóbusz-megállóhelyet itt. Ezen kívül Veterniken több helyen folynak területrendezési munkálatok, amelyekre Telekom Srbija vállalat megbízásából folytatott építkezések miatt van szükség – magyarázta a Put közvállalat sajtófelelőse.

Ami a belvárosi aktivitásaikat illeti, a Limánon, a Podgorica utcában munkálatok folynak az úttest és az épületekkel körülvett sportpályák közötti részen, ezután pedig a Belgrádi rakpart és a valamikori Žeželj híd környékén kezdődik majd el az úttest rendezése – olvasható a Dnevnik napilap honlapján. – A Put közvállalat közlekedési jelzésekkel megbízott munkacsoportja folytatja a zebrák festését az iskolák környékén – emlékeztetett Ćubić sajtófelelős.