2024. március 29., péntek

Megverték a radanovaci Amálka nénit

Amálka nénit, a mindenki által ismert és kedvelt radanováci darálós nénit súlyosan bántalmazták szabadkai házában az elmúlt éjszaka. Kirabolták és kékre-zöldre verték, számolt be a Pannon RTV.

Csúnya ütések vannak a halántékán, a szemén, a kezén, az egész testén. Az idős asszony azt mondta, úgy érezte, meghal, miközben ütlegelték. A feltételezhetően két betörő háromezer dinárt zsákmányolt tőle.

A kegyetlenül megvert és kirabolt 88 esztendős Szakács Amália reggel erőt vett magán és bejött abba a radanováci darálóba dolgozni, amelyet már 30 éve üzemeltet fiával közösen.

Szemmel láthatóak a bántalmazás nyomai a szeme alatt. Kezét is megmutatta, kék, zöld és lila foltok vannak rajta, fáj mindene. Azt mondja, arra ébredt, hogy feltörték az ajtaját. Hajnali 2 óra körül két ismeretlen személy rontott be hozzá, beszaladtak abba a szobába, ahol aludt és azonnal verni kezdték. Az eset Szabadkán, a Teszla-telepi Vuk Mandušić utcában történt.

Szakács Amália azt mondta: ketten voltak, egy férfi és egy nő, az arcukat eltakarták. Háromezer dinárt találtak táskájában, azt lopták el.