2024. április 25., csütörtök

Modrić sérüléssel bajlódik

Luka Modrić sérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára csapata, a Real Madrid jövő szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén. Az aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes középpályás a horvát válogatottból sérülten tért vissza, emiatt csütörtökön nem edzett az együttessel, és a szombati, Levante elleni bajnoki mellett várhatóan a PSG elleni BL-mérkőzést is ki kell hagynia.

A klub közleménye szerint Modrić combjával van gond. A horvát játékos sérülésével már nyolc olyan játékosa van Zinédine Zidane vezetőedzőnek, akire valamilyen egészségügyi probléma miatt nem számíthat, ráadásul a bajnokságban Gareth Bale sem szerepelhet, mert eltiltását tölti.

Az AFK élt a lehetőséggel

Horgos: Horgos–AFK 2:3 (2:1)

Vasút menti pálya, 40 néző, játékvezető: Simendić (Mohol). Gólszerzők: Veselinov a 6. (11-esből) és Ivanović a 8., ill. Laták a 26., a 60. és a 73. percben.

Horgos: Bende, Kolompár, Szabó (Puljai), Jakovljev, Fehér, Veselinov (Hoksza), Ivančič, Kakas, Szalma, Krčmar, Božanin (Makra).

AFK: Balázs, Stojanov, Vujić, Lalić, Peko, Segedinski, Baštovanov, Péter, Sziráki (Pozsár), Laták, Mitrović.

A tartalékos csapattal felálló Horgos 1911 a Magyarkanizsa–Zenta–Ada községi kupa szerdai mérkőzésén több első csapatbeli játékosát is pihentette. A nagyobb kedvvel játszó vendégcsapat kihasználta a továbbjutásra való lehetőséget.