2024. április 24., szerda

Vérbosszú az Újtelepen

Egy korábbi gyilkosságban érintett férfi apját likvidálták

Gyilkosságot követtek el hétfő késő este Újvidéken az Újtelep városnegyedben. A leszámolás 22.30 körül következett be, egy géppisztolyból leadott lövéssel megölték Željko Bulatović 55 éves férfit, akinek a fia kapcsolatba hozható egy 2016-ban történt szarajevói gyilkossággal. Az információk szerint a most meggyilkolt montenegrói illető fia három évvel ezelőtt Miroslav Lazarević likvidálásában vállalt szerepet. A feltételezések szerint vérbosszú esetével állnak szemben az illetékesek.

A mentőszolgálat tagjai perceken belül a gyilkosság helyszínére érkeztek, a rendőrség értesítette őket a helyzetről, a férfin azonban nem tudtak segíteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg.

A Braće Dronjak 7. alatti épület körüli városrészt a helyszínelés idejére a rendőrség egy időre lezárta. A környékbeliek elmondták, hogy hallani lehetett a lövést, majd felfigyeltek a nagyszámú rendőr és a sürgősségiek jelenlétére. A hatóság állítólag a város kijáratait is zárlat alá helyezte egy időre, így próbált a nyomára bukkanni az elkövetőnek.

A meggyilkolt férfi egy ötemeletes épületben élt. Éppen a tömbház előtt volt, amikor leadták rá a halálos lövést. A szomszédok úgy tudják, néhány hónappal ezelőtt költözött be a lakásba.