2024. április 25., csütörtök

Útvonalváltozás a hétvégén

A városban ma reggel 8 órától néhány útszakasz forgalma megváltozik. Lezárásokra és átirányításokra lehet számítani, mindez a Kulturális kaleidoszkóp rendezvény ideje alatt lesz érvényben.

Útlezárások lesznek a Strossmayer, a Lisinski és a Vladimir Nazor utcában reggel 8 órától, vasárnap 18 óráig. Ez alatt az idő alatt a forgalom, a megállás és a parkolás is tilos ezen a területen. A tilalom szombattól a Belgrád utcára is érvényes.

A Preradović utca átmenetileg zsákutcává alakul, a Péterváradi vár felé vezető út és a Belgrádi kapu irányában. A híd felől érkező forgalmat a Kamenicai útra és a SKOJ rakpart felé irányítják át.

A területileg érintett városi buszok útvonala 24-én éjféltől másnap 18 óráig módosul. A következő vonalak érintettek: 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 és 69. A Belgrádi és a Preradović utca egy része helyett a 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 vonalon közlekedő buszokat átmenetileg a Kamenicai útra, illetve a Dunavske divizije utcára irányítják át, majd innen a megszokott útvonalon haladnak tovább. A 69-es útvonalon a buszok mindkét irányban a Kamenicai úton közlekednek a Dunavske divizije utcáig, ahonnan a megszokott vonalon haladnak tovább. Újvidék irányából a 69-es útvonal a híd utáni megszokott megállót használja, míg a városba tartó buszjáratoknak egy ideiglenesen kialakított megállót jelöltek ki a SKOJ mólónál.