2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Lélekfoldozás

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Hálás lennék önnek, ha fölfedezné a problémámnak a gyökerét, és ha orvosolni is tudná. Éveken keresztül nyomasztó érzéseim és gondolataim vannak, emellett mintha kifolyt volna belőlem az erő.

Nincs életkedvem, életerőm, s időnként rémálmaim is vannak. Egyedül élek, elvált vagyok, azóta élek itt ebben a házban. Igen rossz passzban voltam a válás után, s azt reméltem, ha ide költözöm, akkor helyrejövök, a nyugalmam meglesz, s visszatér az életkedvem. Nos, nem így történt. A rossz kedvem nem múlt el, mintha valami elszívná az erőmet, s ez a rémálom, ami nem is biztos, hogy álom, teljesen kiborít.

– Ez az ön háza, vagy bérli?

– Bérlem.

– Hány éve lakik itt?

– Már 3-4 éve.

– Tud-e valamit az előző lakókról?

– Igen, valamilyen drogdíler lakott itt, aki bujkált a rendőrség elől, amikor pedig végre elfogták, az ablakon át jött be. Nagy volt a dulakodás, sebesültek is voltak. Ezért elég olcsón bérelhetem ezt a lakást. Én nem törődöm vele, hogy mi történt itt azelőtt.

– Pedig ezek az energiák kihatnak önre. Ez az esemény egy agresszív lenyomatot hagyott az éterben. Ezenkívül, próbálja ön elgondolni, milyen lelkiállapota volt annak a dílernek, ameddig bujkált, s akkor is, amikor elfogták. Az mind kihat most önre is.

– Ne már! De hát én nem is ismertem őt! Mi közöm van hozzá?

– Az a hely megőrizte az emlékeket. Komoly energetikai tisztítás kellene, hogy ettől az energiától megszabaduljon. Nem lehetetlen, de munkát igényel. Érdekelnek a rémálmai.

– Nos, igen, nem is vagyok benne biztos, hogy igazi álom-e, vagy látomás. Alszom, s egyszer csak megjelenik egy sötét alak, fehér, szakadt, véres ingben, mintha részeg vagy drogos lenne, s kinyújtja felém a karját, amelyben egy injekciós tűt látok. Ekkor én már észnél vagyok, de a látomás még előttem áll, ekkor kicsit áttetszővé válik, azután pedig füstté alakul, s erős félelemmel teljesen fölébredek, van, amikor sikoltozom.

– Ez a rémálom nem gyötörte önt, amikor még nem lakott itt?

– Nem, ez csak pár éve van így.

– Lehet, hogy valaki ott a drog áldozata lett, s annak a lelke még ott van. Az is lehet, hogy ez a díler félelmében megteremtette az elementárokat, vagy előhívta azokat az entitásokat, amelyek a félelemből, erőszakból és függőségből táplálkoznak. Ön pedig ideális táptalaja lett ezeknek az ártó energiáknak, hiszen ön válás után volt, legyengült energiamezővel, s nem tudott védekezni ez ellen. Az ön aurája már sérült volt, bizonyára valahol lyuk is volt rajta, s így könnyen megtámadták önt. Különben a ház hogy néz ki?

– Hűvös van bent, kívülről a házat futóvirág nőtte be, valószínűleg ezért van hűvös. Elég kopott a fal, az ajtók sem lettek mostanában festve, a benti falak pedig penészednek.

– Szerintem sokkal egyszerűbb lesz, ha ön máshova költözik, mert itt nemcsak a díler miatti energiát kell tisztítani, hanem egy teljes házjavítás is szükséges, mivel nem az öné a ház, nem szedheti le a futóvirágot a falról, ami elszívja az ön energiáját, s nem újíthatja föl ön a házat. Legelőször is az ön auráját kell befoldozni, de előtte ki is kell tisztítani az ön csakráit.

– Tehát költözzek ki?

– Azonnal.

– De hát mit mondok majd a házinéninek? No meg egy másik ilyen olcsó lakást nem fogok találni.

– Amilyen állapotban van ön, csoda, hogy valamilyen komolyabb betegség áldozata nem lett eddig, de nincs messze tőle. Arra pedig egy vagyont fog költeni, ha elkezdi az orvosokat látogatni.

– Igaza van, erre nem is gondoltam. Már gondoltam orvoshoz is fordulni, de nem is tudtam, hogy hova. A költözködéssel átváltoznak ezek az energiák?

– Természetesen. Ám ahogy mondtam, dolgozni kell azon is, hogy megtisztítsuk az ön auráját, fölerősítsük a csakráit, eltávolítsuk ezeket a szellemeket, entitásokat vagy más negatív energiákat, s akkor egy speciális rítussal, úgymond befoldozzuk az ön energiaburkát. A lyukas aura gyógyulni kezd, s mint egy seb, beforr, ön pedig meggyógyul. Mint a fizikai testen is, a heg egy ideig megmarad, naponta csakragyakorlatokat fog ön végezni, ne féljen, fél óra az egész, s pár hónap múlva gyógyultnak és újra energetizáltnak érzi magát. Külön gyakorlatot mondok önnek az éjszakai rémálmok ellen, ezek is igen hatásosak, s nyugodt éjszakákra számíthat.

– Ez igazán jó lenne. Házinéni ide vagy oda, még ma elkezdem keresni az új lakást, ön pedig küldje ezeket a csakragyakorlatokat és a lélekfoldozás rítusát vagy imádságát, vagy bármi is legyen az.