2024. április 24., szerda
SZABADKAI SPORTHÍREK

Nyolcassal rajtolt a Spartacus

Fölényes győzelemmel kezdte a bajnokságot a Spartacus női labdarúgócsapata. Vajda Orsolyáék a Szuperliga 1. fordulójában Ćirić és Williams duplájával, valamint Baka, Tanasković, Delgadillo és Denda góljaival 8:0 arányban legyőzték a Požarevac együttesét. A többi eredmény: Zemun–Sloga 0:1, Vojvodina–Crvena zvezda 1:6, Mašinac–Radnički 1923 2:0.

A Spartacus Labdarúgóklub a 12 éven aluliak részére nemzetközi tornát szervezett, amelyen hat csapat vett részt. A végső győzelmet a ljubljanai Olimpija szerezte meg, miután a döntőben 6:2 arányban legyőzte a Versec csapatát. A bronzmeccsen a házigazda Spartacus 2:1 arányban legyőzte a vinkovci Cibaliát, az 5. helyért vívott meccsen pedig az újvidéki Vojvodina 2:0 arányban legyőzte a Szeged 2011 együttesét. A torna legjobb játékosa: Renato Čaušević (Olimpija). A legjobb kapus: Luka Lazin (Versec). Gólkirály (5 találat): Marsel Petrov (Olimpija).

Branko Skenderović és Imola nevű lova diadalmaskodott a szabadkai lóversenypályán megtartott 92. szerbiai ügetőderbin, amelyen tíz ügető indult. Skenderović jobb hajrával szerezte meg a győzelmet Boris Kečenović (Paladino) és Stan Pejić Tukuljac (Alfa Varene) előtt.