2022. szeptember 25., vasárnap

Jelena Tomašević koncertje Palicson

Jelena Tomašević szeptember 2-án tart koncertet a palicsi nyári színpadon a Park Palics Közvállalat szervezésében. Az énekesnőnek eredetileg augusztus 10-én kellett volna fellépnie a tóparton, de mint azt Radmila Šakić, a Palics Park turizmussal megbízott munkatársa az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón hétfőn elmondta, a rossz időjárás miatt új időpontra tették a koncertet.

Jelena Tomašević szeptember 2-án tart koncertet a palicsi nyári színpadon a Park Palics Közvállalat szervezésében. Az énekesnőnek eredetileg augusztus 10-én kellett volna fellépnie a tóparton, de mint azt Radmila Šakić, a Palics Park turizmussal megbízott munkatársa az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón hétfőn elmondta, a rossz időjárás miatt új időpontra tették a koncertet. – Néhány hónapja a palicsi nyári programokról tartottunk bejelentést, és most az évad közepén elmondhatom, hogy nagyon sikeresek voltak eddigi rendezvényeink. Az időjárási viszontagságok és a műszaki problémák miatt párszor meghiúsultak a terveink, ezért a rendezvények időpontján változtatnunk kellett. Igyekeztünk minél inkább a közönség kedvében járni, és jó megoldást találni – nyilatkozta Radmila Šakić. – Korábban többször is felléptem Szabadka valamilyen rendezvényén, de Palicson még sosem tartottam szólókoncertet. A Park Palics Közvállalattal nagyon jó az együttműködésem, sajnálom, hogy időpont-változtatásra került sor, ugyanakkor hálás vagyok a közönség megértéséért. Már alig várom, hogy együtt énekeljünk Palicson – mondta az énekesnő. Jelena Tomašević fellépése este fél kilenckor kezdődik a nyári színpadon, a belépő ára 1000 dinár. Jegyeket elővételben a www.ticket.rs weboldalon, vagy a városközpontban található Laguna könyvesboltban lehet vásárolni. (Fotó: Lackó Varjú Sára)

– Néhány hónapja a palicsi nyári programokról tartottunk bejelentést, és most az évad közepén elmondhatom, hogy nagyon sikeresek voltak eddigi rendezvényeink. Az időjárási viszontagságok és a műszaki problémák miatt párszor meghiúsultak a terveink, ezért a rendezvények időpontján változtatnunk kellett. Igyekeztünk minél inkább a közönség kedvében járni, és jó megoldást találni – nyilatkozta Radmila Šakić.

– Korábban többször is felléptem Szabadka valamilyen rendezvényén, de Palicson még sosem tartottam szólókoncertet. A Park Palics Közvállalattal nagyon jó az együttműködésem, sajnálom, hogy időpont-változtatásra került sor, ugyanakkor hálás vagyok a közönség megértéséért. Már alig várom, hogy együtt énekeljünk Palicson – mondta az énekesnő.

Jelena Tomašević fellépése este fél kilenckor kezdődik a nyári színpadon, a belépő ára 1000 dinár. Jegyeket elővételben a www.ticket.rs weboldalon, vagy a városközpontban található Laguna könyvesboltban lehet vásárolni.