2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Családi aura tisztítása

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Idős ember vagyok, hallottam olyan dolgokról, hogy egy család leszármazottjai szerencsétlenségek áldozatai lettek, mert egy ősük gonosz volt. Sajnos nemcsak hallottam róla, hanem meg is tapasztaltam ezt. Kisgyermek voltam, amikor hallottam egy beszélgetést, mely mély nyomot hagyott bennem. Azt hallottam, hogy a dédapám úgy megütötte dédanyámat, hogy eltörte a térdét, s örök életére nyomorék lett. Ezt emlegették a családban, s többen is végigcipelték ezt a családi trauma miatti terhet. Több családtag szenvedett olyan sérüléseket, melyek a járást nehezítették, ám voltak olyanok is, akik agresszívak voltak, erőszak elkövetői, néhányan pedig erőszak áldozatai lettek.

– Ön csak külső megfigyelője volt ezeknek a történéseknek, vagy netán szereplője is?

– Megfigyelője. Mindig szerettem az emberi jellemet, az ember késztetéseit megfigyelni. Mindenkivel tartottam a kapcsolatot, s ahogyan észrevettem, ez a sorsminta végigkövette családomat. Egyedüli kivétel vagyok, aki érintetlen ebben a témában, ám ha beleszámítjuk azt, hogy nekem nem volt társam, nem voltak gyermekeim, talán én meg is szakítottam egy szálat mindebből. Megállítottam a továbbterjedést. Habár van egy pap ismerősöm, s szerinte rendben van az, hogy egy ember leszármazottjai, harmadik generáció múlva is megtapasztalják a büntetést, melyet egy ősük elkövetett. Én ezt sohasem helyeseltem, miért lennék én büntetve mások miatt? Esetleg mások énmiattam? Másfajta átkokat hallottam, amelyek 7 generáción át is követnek.

– Igen, a legtöbb családi átok ilyen. Természetesen mindig lehet rajta enyhíteni, sőt meg is szüntetni, ha már valamennyi szenvedést megtapasztalt az alany.

– Nos, itt van egy kedves rokonom, okosnak, intelligensnek tartom, szép is, jó is, s képzelje el, eltűri, hogy a férje bántalmazza. Nem mer, nem akar kilépni a kapcsolatból, mert szégyellné bevallani, hogy ilyesmit eddig eltűrt. Nem értem, hogy lehetséges ez? Hát becsüli ő valamennyire is saját magát? S azzal is nyugtatja magát, hogy a gyermeknek kell apa, nem jó, ha apa nélkül nőnek fel. Szüksége van apára. No de ilyenre? – kérdezem én. Hát mivel lesz jobb szegény gyermekének, ha a stresszes, veszekedős, hogy ne mondjam, verekedős szülőkkel kell felnőnie? Milyen ember lesz belőle? Lelkileg sérült, ennek következményei előbb-utóbb meg fognak mutatkozni. Nagyon téved minden szülő, aki azt hiszi, hogy jobb az a gyermeknek, ha veszekedések között nő fel, mintha elválnának a szülők. Nos, ha ezt a dédnagyanyám is megtette volna, hogy idejében elválik, nem lenne ekkora az a rokonság, amely tele van fájdalmakkal.

– Nos, igényel-e segítséget az említett rokon?

– Igen, csak válni nem akar. Hallott ő is valamit a családi átokról, a családfatisztításról, meg arról, hogy át lehet vállalni a sorsot egy őstől, akit sajnáltunk, s ő meg van győződve, hogy a dédszülém sorsát vállalta fel. Érdekli, mi történik, ha megcsinálja majd ezeket a tisztításokat, lezárásokat és feloldásokat? Lehetséges, hogy ettől a férje megváltozik?

– Először az ő, tehát a nő aurája változik meg, s ezt ő úgy érzékeli majd, hogy másként fog gondolkodni, másként fog érezni, más célokat fog kitűzni maga elé, más lesz a világnézete. Természetesen ez nem másnap fog bekövetkezni, hanem néhány hónap múlva lesz észlelhető, fokozatosan történik majd a változás.

– De miért nem hat azonnal?

– Bizonyos energiáknak le kell épülniük, ki kell tisztulniuk, más energiáknak pedig be kell épülniük. Történt már, hogy bizonyos varázslatok azonnal hatnak, vagy bizonyos tisztításoknál azonnal érzünk felszabadulást, de nem ilyen esetekben. Tehát, amikor az ő energiái megváltoznak, úgy kezdik bevonzani a nő életébe a változást. Olyan eseményeket, embereket és információkat fog bevonzani az életébe, amelyek az ő és gyermekének a javára lesznek. Bizonyos emberek valószínűleg eltűnnek az életéből, vagy megváltoznak. Nos, hogy a párja mennyire hajlamos a változásra, meglátjuk, ám sok esetben a „gonosz” ember nagy mértékben megjavul. Csodára azonban ne számítson, nem fog angyallá változni az illető, de nagy a valószínűség, hogy nem fogja többé bántalmazni őt.

– Volna még egy kérdése a rokonnak. Mi lesz a dédmamám lelkével? Nem fog neheztelni reá, hogy többet nem érez vele teljes mértékben együttérzést?

– Ezért ne aggódjon, az elhunyt lelke pozitívan viszonyul ehhez, hálás lesz, hogy visszakapta a sorsát, sőt megkönnyebbülést érez, hogy nem kell továbbra is őmiatta szenvednie ennek az ártatlan rokonnak.

– Rendben, küldje nekem ezeket a gyakorlatokat, majd én útba igazítom őt. Még csak egy kérdés. Egy fiúrokonom anyagi adósságot örökölt apjától, ezen is lehet segíteni ezzel a módszerrel?

– Igen, mert itt is arról van szó, hogy a fiatalabbnak nem kell szenvednie az idősebb miatt. Az idősebbnek szabad, sőt sokszor az élet meg is követeli, hogy akár szenvedést is vállaljon gyermeke miatt. Ezt a sorrendet tisztelni kell a családi hierarchiában. Meg kell csinálnia ennek a fiúnak az őrá szabott családfatisztítását, s azután ez az adósság nem okoz több gondot.