2024. március 29., péntek

Bukvić Dragana Kunszépe második udvarhölgye

A Strandszépe második udvarhölgye különdíjban is részesült a kisújszállási versenyen

A Strandszépe 2019 második udvarhölgye, a topolyai Bukvić Dragana, és versenyünk legfotogénebb lánya, a szabadkai Győri Renáta részt vett a magyarországi Kisújszálláson megrendezett Kunország Szépe szépségversenyen, amelyet a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő szervezett. A szépségversenyen összesen 10 lány lépett fel, először utcai ruhában, majd fürdőruhában, végül pedig koktélruhában mutatták meg bájaikat a közönségnek és a zsűrinek.

Szurkolásunk nem volt hiábavaló, versenyünk díjazottja a rendezvény egyik dobogósa lett: Bukvić Draganát Kunország szépségkirálynőjének második udvarhölgyévé választotta a zsűri.

Az izsáki származású Daróczi Tamara lett a szépségkirálynő, első udvarhölgyének pedig a budapesti Styaszni Dorinát választották. A közönség szépe titulust Szántó Elizabet érdemelte ki a Facebook-szavazatok alapján.

Bukvić Dragana kérdéseinkre válaszolva elmondta, ugyanolyan hozzáállással indult el a megmérettetésen, mint a Strandszépén.

– A verseny felkészítője érdekes volt, délelőtt egy órát szántak a koreográfia betanítására, nem volt rá sok időnk, de mégis sikerült megtanulni. A rendezvény előtt két órával újra elpróbáltuk. Kicsit tartottam tőle, hogy valamelyikünk össze fog zavarodni, de zökkenőmentesen történt a felvonulás. Jól éreztem magam, annak örültem, hogy volt egy ismerős lány velem, illetve hogy tudtam pár lánnyal baráti kapcsolatot kialakítani. Nézetem szerint konkurensei voltunk egymásnak, én úgy fogtam fel, mint a Strandszépe választáson, hogy senkinek sincs veszteni valója, illetve hogy senki sem megy haza üres kézzel, ám a legtöbb lányon azt láttam, hogy nagy bennük a versenyszellem. A mezőnyt erősnek tartottam, kevesen voltunk, de mindannyian kirobbanó formában álltunk színpadra. A második udvarhölgy címre szalagot, egy üveg rozébort, ózonos autóklíma tisztítást és fertőtlenítést, 10 alkalomra szóló fürdőbelépőt a Kumánia Gyógyfürdőbe, két fő részére egy alkalomra szóló fürdőbelépőt a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, két oklevelet, egy szál vörös rózsát és egy virágcsokrot kaptam. Különdíjas is lettem, a debreceni Barabás étterembe kaptam négy fő részére egy vasárnapi családi ebédet. A Kunszöv Textilruházati Kft. minden lányt megajándékozott egy nadrággal. A Kumánia fürdő, nagyon tetszett, igazán színvonalas, az udvaron lévő medence is nagyon jó, a benti termálvizes medencékről nem is beszélve. Bárkinek merem ajánlani, nem fogják megbánni. Szauna is van, csúszda, és még masszázst is lehet igényelni – nyilatkozta lapunknak Dragana.