2024. március 28., csütörtök

Újabb halálos baleset

Az ibari úton két olyan forgalmi baleset is történt rövid idő leforgása alatt, melyek során több személy is életét veszítette.

Az ibari úton ma délelőtt Donja Gorevnicánál egy személy meghalt, kettőt pedig sérülésekkel a čačaki kórházban kezelnek. Egy Yugo és egy tehergépjármű ütközött össze. Az ütközés pillanatában mindhárom áldozatot kórházba szállították, egyiküknek azonban az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Amint arról korábban beszámoltunk, péntekre virradóra négy fiatal életét követelte az a szerencsétlenség, amelyben egy BMW és egy Dacia ütközött egymással Županjac közelében, az ibari út egy másik szakaszán. A Dacia három, valamint a BMW egyik utasa azonnal meghalt, négy személyt kórházban kezelnek, közülük ketten válságos állapotban vannak.

A Sajtó nem hivatalosan úgy tudja, a BMW hatalmas sebességgel csapódott a másik személygépkocsinak és még hosszú métereken át tolta maga előtt. A Hatóságok letartóztatták a sofőrt halálos tömegbaleset okozásának gyanúja miatt.

Ugyanezen az úton ma délelőtt Donja Gorevnicánál egy személy veszítette életét, kettőt pedig sérülésekkel a čačaki kórházban kezelnek. Egy Yugo és egy tehergépjármű ütközött össze.

A nyaralásra igyekvők áradata és a rézfúvósok gučai fesztiváljára igyekvők miatt az ibari út jelenleg nagyon forgalmas, az illetékesek a közlekedésben résztvevőket többször is figyelmeztették a nehezebb körülményekre.

A szakemberek aggasztónak tartják az idén nyáron történt közlekedési balesetek számát, amelyek csak az elmúlt hónapban 63 emberéletet követeltek Szerbia útjain.