2024. április 20., szombat
LABDARÚGÁS - SZUPERLIGA

Kiválóan rajtolt hazai pályán a TSC

A TSC magabiztos játékkal 5:1-re nyert hazai pályán a lučani Mladost ellen. A zentai stadionban körülbelül 800 néző biztatta a topolyai futballklubot, amely már a 10. percben megszerezte a vezetést.

Az első gól szerzője Lukić volt, aki tizenegyesből talált be, miután a vendégek játékosa, Šatara a tizenhatoson belül buktatta Vargát. A játékvezető a piros lapot is felmutatta, így a Mladost csaknem az egész meccset emberhátrányban játszotta.

A második gólra sem kellett sokat várni, a 16. percben Antonić volt eredményes. A verőfényes napsütésben a Kék Betyárok szurkolói rigmusokkal biztatták kedvenc együttesüket, az első félidő végén újabb jogos büntetőt kapott a topolyai csapat. Ezúttal Szilágyi állt a labda mögé, aki a tizenegyest elhibázta ugyan, de a kipattanót könnyedén rúgta a kapu közepébe.

A szünet után az újonnan érkezett Tumbasević alakította 4:0-ra az eredményt. A 70. minutumban Correia megszerezte a vendégek becsületgólját, időközben a TSC-nél pályára lépett Sinkovits, s ha már így tett, első labdaérintéséből meglőtte szezonbeli első találatát.

A hátralévő bő negyed órában nem változott az eredmény. A TSC 5:1-re nyert, két forduló után pedig hibátlan teljesítménnyel 6 pontos a szerb Szuperligában.

Eredmény:
TSC-Mladost 5:1 (3:0)