2024. március 28., csütörtök

Segítsünk a Skallák családnak!

Az elmúlt héten tragikus csapás érte a kishegyesi Skallák családot. Skallák Szabolcs bátyjával és annak barátjával leutazott Splitbe.

A barát hivatalos ügyet intézett, ők ketten csak mellé szegődtek, mert korábban még sosem láttak tengert. A visszaindulás előtti napon a fiatalember egyedül ment le a tengerre, s testvérét már a rendőrség értesítette, hogy a vízbe fúlt. Szabolcs epilepsziás volt, de nem tudni, hogy ez összefüggésben van-e a tragikus esettel. Az ottani rendőrség próbálja kideríteni, hogy mi történt.

A tragikus körülmények között elhunyt fiatalember testének hazaszállítása folyamatban van. Ez és a temetés olyan terheket ró a család nyakába, amit önerőből nem tud teljesíteni. A gyerekeket az édesapjuk egyedül nevelte fel, és igen szerény bevétellel rendelkezik. Kérik a jó szándékú embereket, hogy lehetőségükhöz mérten segítsenek a Skallák családnak, hogy rendezni tudja a tragikus haláleset miatt felmerülő költségeket.

A felajánlásokat az édesapa, Skallák János (Zsák utca 1., 24321 Mali Iđoš) folyószámlájára lehet befizetni. Számlaszám: 325-9300600540081-28 (Vajdasági Bank).