2024. március 28., csütörtök
RÖVIDHÍR

Krajinović legyőzte Györét

A nagyszerű tavasz, majd a Roland Garroson a Kej Nisikoritól két break előnyről elveszített meccs után Györe László formája hanyatlott, és az umagi elődöntő ellenére is ebben az időszakban csak 3:4-es mérleget tudott felmutatni a honfitársa, Filip Krajinović elleni keddi hamburgi mérkőzés előtt.

A zentai gyöngén kezdett, az első játszmában háromszor is elveszítette az adogatást. A másodikban ő indult két kihagyott breaklehetőséggel, majd kettőt mentett. A nyolcadik játékban újra a zombori kerekedett felül, és a 2. fordulóban a szlovák Martin Kližannal játszik. Egyszer már játszottak, akkor is bemutató tornán, de Krajinović nyert.

Aleksandra Krunić könnyen nyert a palermói 1. fordulóban az olasz Pieri ellen, a következő körben viszont az első kiemelt holland Kiki Bertens lehet az ellenfele, aki mindkét eddigi meccsükön fölényesen győzni tudott. Táblára jutott a lettországi Jurmalában Nina Stojanović, és az az 1. fordulóban először csatázhatott a lényegesen magasabban rangsorolt fehérorosz Aljakszandra Szasznoviccsal.