2024. április 25., csütörtök

Motorbicikliről lőtték le

A sofőr meg akarta menteni barátja életét, de útban a kórház felé karambolozott

Újabb leszámolás történt Belgrádban, amely során egy 28 éves fiatal vesztette életét, míg utastársa könnyebb sérüléseket szenvedett. Médiainformációk szerint a leszámolás hátterében a kábítószer állhatott. A Blic információi szerint Stefan Todić ellen irányult a támadás, akivel már korábban is sokat foglalkozott a média, hiszen már nagyon fiatalon besegített édesapjának a hentesüzletben.

Belgrád Voždovac községében, a Miško Jovanović utcában történt a lövöldözés, amikor egy, vagy több ismeretlen személy motorbicikliről több lövést adott le egy mozgásban levő autóra, amelyben a 28 éves férfi és utastársa ültek. Az anyósülésben levő Todić a lövéseket követően rövid időre rá meghalt, annak dacára, hogy a sofőr, a 25 éves Đorđe S., aki könnyebb sérüléseket szerzett, azonnal a Sürgősségi Központ felé vette az irányt. Útközben az állatorvosi egyetemi karnál azonban karamboloztak. A sofőrt kórházba szállították, ő nincs életveszélyes állapotban.

Az előzetes nyomozás arra enged következtetni, hogy Todićot bevárták Dušanovacnál, majd leadták rá a végzetes sorozatot. A leszámolás éjjel történt, ám a nyomozók még ma reggel is a helyszínt vizsgálták.