2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Varázstükör

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Örömmel jelentem, hogy beindult a pénzenergia az életemben, melyet a talizmánoknak és a benti bagua tükörnek köszönhetek. Mivel ilyen csoda történt, ezennel megrendelem azt a varázstükröt, amelyről már hallottam, vagyis a lyukas tükröt, mert rengeteg kívánságom van még, s ahogy tudom, egy ilyen tükörrel számtalan kívánságot teljesíthetek.

– Igen, így van.

– Ez egy egyszerű tükör, csak van rajta egy lyuk, vagy mi az, ami adja neki a csodálatos hatását?

– Kétfajta lyukas tükör van, az egyik fekete keretű, s a hátoldalán más rúnajelek, angyalpecsétek, mantrák és yantrák vannak, mint a másik fajtának, a fehér keretűnek. A fekete keretűvel nem kívánt dolgokat tüntethetünk el az életünkből, a fehér keretűvel pedig a kívánt dolgokat vonzzuk be. Ahogyan említettem, a rajtuk lévő jelek különböztetik meg őket. Egy egyszerű tükörnek már magában is bizonyos varázslatos hatása van, mert a tükör magába szívja az energiákat. Ami történik otthonunkban, akár jó, akár rossz, ez energiaszinten megmarad a tükörben. Akárhányszor belenézünk, adjuk a tükörnek és kapjuk a tükörtől az energiát. Ha sokszor gondterhelten, szomorúan, idegesen, elégedetlenül nézünk bele, ezt mind tárolja magában, s folyamatosan  adogatja vissza. Gondoljunk csak bele, amikor nagy betegségek, gondok, netán haláleset vagy más negatív dolog történt az otthonunkban, ezeket a negatív energiákat is magába szívta a tükör, és akár éveken keresztül is adagolja vissza nekünk. Ezért ajánlatos legalább évente energetikailag is megtisztítani a tükröket az otthonunkban. Mindet.

– Ezt hogyan kell? Az egyszerű lemosás, megtisztítás nem segít ezeket az energiákat letisztítani?

– Sajnos, nem. Energetikailag úgy tisztítjuk meg, hogy a vízbe sót, szódabikarbónát és ecetet teszünk. Ezzel kell átmosni, áttörölni a tükröket. Ez tudja megtisztítani energetikailag. Ezután szárazra töröljük, de valószínűleg maszatos marad a tükör, ezért ekkor a szokásos módon is megtisztítjuk, hogy csillogjon. A megrepedt, megtört és megvakult tükrök igen ártalmasak, akkor inkább ne legyen semmilyen tükör, mint az ilyen károsult, mert ezek komoly bajt okoznak.

Szóval, a tükör már magában egy mágikus eszköz. A lyuk rajta igen fontos szerepet játszik, mert így tudjuk saját akaratunk szerint irányítani és fölgyorsítani az energiákat. A rúnajelek ősi varázseszközök, jóslásra és rituáléknál használták őket. Különböző energiákat adnak, ha csökkenő vagy növekvő holdfázisnál használjuk őket, tehát nem mindegy, hogy mikor kerül föl a tükörre. Természetesen más-más rúnajeleket használunk a fehér és a fekete keretűnél. A yantraképek energetikailag már magukban csodálatosak, s más-más kép kerül a különböző tükrökre. Néhány angyal energiája is benne kell legyen, ezt az angyalpecsét jelével visszük rá készítéskor. Mindezt természetesen nem ön teszi, mert a tükör készítésénél tudni kell, milyen energiákat, hogyan és mikor kombinálunk, tudni kell beprogramozni őket. Ön csak majd megpecsételi, hogy beleiktassa a saját energiáját, s erre megkapja a pontos utasítást.

– Értem. Mindkettőre szükségem lesz. Érdekel, hogy más is használhatja őket vagy csak én?

– Csak ön használhatja, pont a kis rituálé miatt, amellyel a tükröt ön megpecsételi, s ezért az ön kívánságait fogja teljesíteni. Természetesen, a kívánság lehet más személyekkel is kapcsolatban.

– Nos igen, pont erre akartam rákérdezni. Lehet-e a kívánságom a testvérem betegségével kapcsolatos, a fiam tanulási eredményével, a párom munkahelyével, a barátnőm családi viszonyával és a szomszédasszony kiscicájával kapcsolatban is?

– Igen is meg nem is. Azok a dolgok, amelyek önt is érintik, melyekhez személyes érdekek is fűzik, azok mind számításba jöhetnek. Amelyeket ön át tud érezni, melyeket erősen akarja, az mind lehet. Ám ha ön nem érez késztetést, nem érzi át egészen például a szomszédasszony problémáját a cicával, akkor azt ne is csinálja. Fontos az, hogy meg legyen a vágy valami után, méghozzá minél erősebb vágy. Ahhoz, hogy egy kívánság teljesüljön, több mindenre szükség van. A legfontosabbak a vágy, a hit és az elvárás. Minden varázslattal változásokat indítunk el az Univerzum szerkezetében, mint amikor egy követ dobunk a vízbe. A varázslatok annál erősebbek, minél több szinten végezzük (fizikai, asztrális, spirituális), emellett minél pontosabb és találóbb az időzítés és minél fókuszáltabb a keltett erő (tudatállapot, varázsige, a varázslat szerkezete). Több varázslatot nem célszerű egy időben végrehajtani, mert rendkívül sok energiát emésztenek föl.

– Akkor magyarázza el nekem, mi az, ami fontos szerepet játszik?

– Minden le lesz írva, hogy mit és hogyan tegyen. Általában az újhold és a telihold hordoz nagy energiát, ekkor a legjobb végezni a mágiákat. Telihold után, kb. 12 napig csökkenő Hold van, ekkor végezzük a távolító mágiákat, tehát amitől meg szeretne szabadulni. Újhold után növekvő Hold van, ekkor kell bevonzani a dolgokat. A mágiához alapvető a dolgok fizikai megtisztítása és elrendezése. Rendetlen, piszkos szobában nem ajánlott varázsolni, mert ezek a körülmények gyengítik a varázslatot. A finom-energiák szintjén is ajánlatos megelőző tisztítást végezni (éteri tisztítást), ezt szentelt vízzel, sóval, füstölővel végezzük. Egyetlen kis negatív hatás, például egy diszharmonikus hang, szag, egy elhibázott sor a varázsigében, a mozdulatok rossz ritmusa csökkentheti a rituálé erejét. Tehát, szüntessen meg minden, esetlegesen zavaró körülményt még a varázslat kezdete előtt. Legyen egyedül a helyiségben , kapcsolja ki a telefont és az elektromos berendezéseket (kivéve, ha szüksége van zenére), és válasszon megfelelő időpontot, amikor senki nem nyit önre, nem hangoskodnak a másik szobában. Gondoskodjon róla, hogy kb. egy óra hosszat ne zavarja önt senki. Ha valamit rosszul csinál, akkor sem történik nagy baj, csak gyengíti a varázslat erejét. Akkor lassabban, vagy csak részben teljesül a kívánság. Ezért érdemes egy kívánságra néhány rítust használni, mert ezzel több szinten is hat, s így felerősödik az energia, s a hatás erősebb lesz. De ne ugyanazon a napon végezze!

– Értem. Milyen fényt ajánl ön, gyertyafényt, félhomályt vagy erős világítást?

– Fontos a fény, mert legtöbb esetben bizonyos szöveget kell elolvasni, ezért, ha gyertyafénynél csinálja, legyen ott még egy kis lámpa is. Ezenkívül legyen elég helye is a varázslathoz, legalább egy karnyújtásnyi, s a gyertya fölött ne legyen semmi, nehogy begyulladjon. A kellékeket előtte mind készítse oda, ne akkor kapkodjon. Ülve ajánlott csinálni a rítusokat, kényelmes ruhában. Lassan és mélyeket lélegezzen, koncentráljon a célra, s minden rendben lesz.

– Rendben, megértettem, küldje mindkettőt.