2024. április 20., szombat

A folyamatos megújulásban a jövő

A magyarkanizsai Geneza vállalat újabb sikere

Hétfőn megnyitotta kapuit a huszonöt éve tevékeny és sikeres vállalkozás, a magyarkanizsai Geneza újabb objektuma.

Fotó: Puskás Károly

Fotó: Puskás Károly

Az elsősorban fűszernövények, teák, fagyasztott zöldségek és adalékanyagok, valamint tárolók forgalmazásával foglalkozó cég most a jubileum küszöbén újabb létesítményt hozott létre, mégpedig azt, ami eddig nem volt, a kiskereskedelmi részleget. Az ünnepélyes szalagátvágást követően a cégtulajdonos, Szecsei Bús Klára örömét fejezte ki az új üzlet megnyitása kapcsán, ami közvetlenül a gyár tőszomszédságában található, és munkanapokon reggel nyolctól délután négyig várja a vásárlókat. Azokról sem feledkeztek meg azonban, akik távolabb élnek Magyarkanizsától, illetve az otthonról való vásárlást részesítik előnyben, ugyanis a cég honlapján, a www.geneza.rs oldalon online a webshopon keresztül is bárki rendelhet a termékekből, amelyeket azután gyorspostával ki is szállítanak.

– Ez az év sok újdonságot hozott számunkra. A huszonötödik évfordulónkon most egy merészet álmodtunk, hiszen ez alatt az idő alatt csak a nagykereskedelemmel voltunk jelen a piacon, most viszont úgy döntöttünk, hogy megjelenünk egy kiskereskedelmi objektummal is, amellyel igen nagy űrt szeretnénk pótolni, lehetővé téve, hogy azok a vevők, akik már korábban is több esetben megkerestek bennünket vásárlási szándékukkal, most kicsiben is hozzá tudjanak jutni a termékeinkhez. Borászoknak, pálinkafőzőknek, kézműveskisüzemeknek lehetnek hasznosak a termékeink, de akár a háztartásban, a befőzéshez szükséges dolgokat is be tudják itt szerezni az érdeklődők, akkor is, ha csupán egy-egy darabról van szó. Üvegeket, lapkákat, illetve adalékanyagokat is kínálunk. Igyekeztünk hozzáférhető árakat kialakítani, hogy ezzel is közelebb vigyük a termékeket a vásárlóinkhoz. Széles palettát kínálunk a borászoknak, valamint a hidegen préselt olajat gyártóknak, a mézeseknek, a konzerveseknek is számottevő kínálattal kedveskedünk – magyarázta Szecsei Bús Klára, aki elmondta még, hogy a göngyöleganyag mellett igyekeztek olyan termékeket is felsorakoztatni, amelyek éppen ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódnak, így a borászoknak például a különféle derítőszereket, élesztőanyagot kínálnak, mindezt azért, hogy egy kört zárjanak be, hogy egy olyan termékcsoportot hozzanak létre, amelynek az elemei kiválóan kiegészítik egymást.

A Geneza hosszú évek óta moldovai, olasz, magyarországi, portugál partnerekkel dolgozik együtt, a legújabb közöttük a Kádár tölgyfahordókat előállító cég. A kiskereskedelmi részleg hétfőtől mindenki előtt nyitva áll, aki pedig előre szeretne a kínálatról meggyőződni, az árakkal együtt a webshopon keresztül megteheti, sőt akár rendelhet is.