2024. április 25., csütörtök

EXIT-buli a szerelem évfordulójára

Pénteken átadtuk internetes EXIT-nyereményjátékunk szerencsés nyertesének, a topolyai Bábi Dánielnek a belépőjegyeket Európa legfergetegesebb nyári fesztiváljára. Dániel elmondta, hogy jegyesével, Mártával vesz részt a fesztiválon, sajnálja, hogy a munka miatt nem tudott már a nyitónapon ott lenni, de a jó szórakozás így is garantált a hétvégén.

Lapunk két munkatársa, Modri Andrea és Virág Árpád adta át a nyerteseknek a belépőket(Fotó: Ótos András)

Lapunk két munkatársa, Modri Andrea és Virág Árpád adta át a nyerteseknek a belépőket(Fotó: Ótos András)

– Barátnőmmel 2017. július 20-án ismerkedtünk meg, a közösségi háló segített minket abban, hogy egymásra találjunk, ahogyan most is, hogy nyerjünk a Magyar Szóval. Az ajándék kapcsolatunk második évfordulójára érkezett meg tehát, jobbkor nem is jöhetett volna. Nagyon megörültem neki. Pedig gondolkodtam rajta, beírjak-e egyáltalán valamilyen kommentárt a Magyar Szó bejegyzésére, korábban nem nyertem semmit. Amikor megláttam, hogy kisorsolták a nyertest, és elolvastam a nevemet, rögtön értesítettem az egész családot – mesélte el élményét az ajándék átvételekor Dániel.

Barátnőjével Tom Walker és a The Chainsmokers fellépésére a legkíváncsibb, de meg fognak hallgatni sok más előadót is. Hajnalig tartó bulizást terveznek, a hangulattal nem lesz gond, mondták. Lakást vettek ki Újvidéken erre a pár napra, úgyhogy az ingázással sem lesz gond, tudtuk meg a pártól.

Érdemes továbbra is nagy figyelemmel kísérni a Magyar Szó nyomtatott és elektronikus kiadását, Facebook-oldalát (fb.me/magyarszo), a színes írások mellett ugyanis folyamatosan nyereményjátékokkal is kedveskedünk olvasóinknak. Most éppen mórahalmi fürdőjegyeket lehet nyerni, ehhez a játékhoz is sok szerencsét kívánunk mindenkinek!