2024. március 29., péntek

Az elvárásoknak megfelelően

Ismét jól teljesített a Zentai Közkórház

A Zentai Közkórház működését négy napon keresztül vizsgálta az egészségügyi intézmények akkreditációjával foglalkozó ügynökség osztályozóbizottsága, és tegnap  tájékoztatták a kórház dolgozóit, hogy elégedettek a munkájukkal, látják a fejlődésre való törekvést.

A bizottság pozitív jelentést küld az akkreditációs ügynökségnek(Homolya Horváth Ágnes felvétele)

A bizottság pozitív jelentést küld az akkreditációs ügynökségnek(Homolya Horváth Ágnes felvétele)

Dr. Dubravka Papić Damjanović, az osztályozócsoport vezetője elmondta, hogy az intézményben való tartózkodásuk idején végig azt tapasztalták, hogy magas fokú együttműködési szándékkal viseltetnek irántuk.

– A korábbi igazgató, dr. Vasas Mihály és az intézmény újonnan kinevezett igazgatónője, dr. Csáki Beáta is arról biztosított bennünket, hogy eddig is az akkreditációs normák szerint dolgoztak, és a jövőben is ezeket a standardokat szeretnék követni. Nagyon jól szervezett volt a fogadásunk, minden dokumentumot előre elkészítettek, alaposan felkészültek, és azt láttuk, hogy szakmailag magas szintet képviselnek. A csoportokkal való közös beszélgetések során kiderült, hogy tiszteletben tartják az előírásokat, és mindig a fejlődésre, a jobb és minőségibb betegellátásra törekednek. Páciensekkel is beszélgettünk, és ezekből is azt szűrtük le, hogy elégedettek a kórház munkájával és az intézmény által kínált szolgáltatásokkal. Javítanivaló természetesen mindig van, voltak is olyan javaslataink, amelyeket minden bizonnyal beépítenek majd a munkájukba – emelte ki dr. Dubravka Papić Damjanović, aki elmondta, hogy pozitív jelentésüket rövidesen átadják az akkreditációval foglalkozó ügynökségnek is, amely segíteni fogja az intézményt abban, hogy a következő évekre is megkapja az akkreditációt.

Dr. Csáki Beáta igazgatónő megköszönte az osztályozóbizottság munkáját, valamint külön köszönetet mondott a kórház minden dolgozójának azért, mert felelősségteljesen készültek és vettek részt az akkreditációs folyamatban.