2024. április 20., szombat

Újabb sikeres idényt zárt a Tisza

A fennállásának 821. évfordulóját ünneplő Adorján, az egyre fogyatkozó, mindössze 800 lakosú Tisza-parti kis falu labdarúgásának az idén is folytatódott a sikersorozata. Mint ismeretes, a Tisza csapata a 2018/2019-es idényt a Vajdasági liga északi csoportjának negyedik helyén zárta, de egy kis szerencsével akár bronzérmesek is lehettek volna. Az utolsó előtti fordulóig a harmadik helyen tanyáztak, de az utolsó fordulóban váratlanul vereséget szenvedtek Bácsordason az alsóházba tartozó Polet csapatától, így nem sikerült a bronzérmes helyezést bebiztosítaniuk, ugyanis a Bajsa a valamivel jobb gólaránnyal megelőzte a Tisza csapatát.
Az adorjániak sorozatban hatodik Vajdasági ligás idényüket Slobodan Jokanović edző irányításával 51 ponttal 16 győzelemmel 3 döntetlennel és 11 vereséggel fejezték be, és az adorjáni szurkolók ezzel a kiváló eredménnyel elégedettek.

A felnőttcsapat góllövő listáját továbbra is Dragan Šicar vezeti 12 góllal, őt követi Miodrag Mandić 7, Nenad Todorović 6, Borsos Márk 5, Thagi Andi 4, Miodrag Panić és Mihajlo Šiljačić 3-3 találattal, Goran Živković, Csanádi István, Tandari Zsolt, Ognjen Đuranović, Momčilo Arežina, Nemanja Lazić és Dragan Žmukić pedig 1-1 gólt lőtt.