2024. március 28., csütörtök

Toborzó a Vinogradarban

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub utánpótláscsapatai az idén nyáron újra toborzót szerveznek, melynek célja, hogy a gyerekek elmozduljanak a televízió és a számítógép elől, és a szabadban, mozgással töltsék idejüket. Természetesen, akinek megtetszik a foci, a társaság, csatlakozhat a hajdújárási együtteshez, és versenyszerűen foglalkozhat labdarúgással.

– 2003 és 2014 között született gyerekeket várunk, de már 2015-ben született gyerekek szülei is jelezték, hogy szívesen elhoznák csemetéjüket az edzésre. Természetesen, őket is szeretettel várjuk. A Futball 7-es, a kiskakasok és a pionír csapatainkba várunk játékosokat, elegendő 2003-ban és 2004-ben született jelentkező esetén pedig serdülő csapatot is indítanánk ősszel. Jelenleg négyen foglalkozunk a fiatalokkal: Szalai Viktor a kapusedzői teendőket végzi, Kmec Andor a kiskakasokat és a pionírokat vezeti, a Futball 7-es és a kezdő csoporttal pedig Krisztin Gábor és jómagam foglalkozunk – mondta Tešić Ervin, a Vinogradar Labdarúgóklub utánpótlásedzője.

Az első toborzót június 16-án, vasárnap 17 órakor tartják a hajdújárási labdarúgópályán, majd egy hét múlva, június 23-án újra várják a gyerekeket, szintén 17 órakor.

A Vinogradar és a Horgos 1911 Labdarúgóklub június 30-a és július 4-e között az idén is focitábort tart a horgosi Túrú-tanyán. A táborban a hajdújárási és a horgosi klub játékosai vesznek részt, de szívesen fogadják azokat a fiatalokat is, akik nem a felsorolt klubokban játszanak. A részvételi díj 50 euró, érdeklődni lehet a hajdújárási és a horgosi labdarúgó klubban vagy Tešić Ervinnél a 064/05-22-012-es telefonszámon.