2024. április 20., szombat
VALLANAK A KORÁBBI SZÉPSÉGEK

Vituska Tímea: Poénból neveztem be, de ez sokkal több annál

A 2015-ös Strandszépe királynője.

A barátnőmmel poénból kezdtünk el szépségversenyekre járni, de rájöttünk, hogy ez sokkal jobb, mint amire számítottunk. Egyre több versenyre jelentkeztünk, többek közt a Strandszépére is, amit meg is nyertem. Nagyon szerettem a versenyeket mert ott ismerkedhetünk, kapcsolatokat építhetünk ki, izgalmasabbnál izgalmasabb helyekre juthatunk el, amiket mindig jó programok kísérnek. Nagyon jó érzés amikor a verseny napján csak velünk, benevezettekkel foglalkoznak. A fodrász, a sminkes, a stylist, a koreográfus mind miattunk vannak ott.

Lényegtelen hányszor álltam színpadra, hányszor mentem végig a kifutón, mindig marad bennem egy kis izgalom egy aprócska félelem, a reflektortól, a sok embertől. Az érzés azonban fantasztikus és életem leghosszabb pillanatának éltem meg. Amikor a nevem hallottam díjkiosztón, azaz hogy megnyertem, annál felemelőbb és boldog érzésem nem volt még. Egyszerűen leírhatatlan. Mindenkit csak bátorítani szeretnék, mert egyáltalán nem szabad félni, megijedni, hiszen ez is csak egy kaland, vagy több annál. Fontos, hogy kipróbáljátok magatokat itt is, és átéljétek ezeket a pillanatokat, mert nagyon nagy élmény.

A Strandszépe verseny után, többféle típusú fotózásra is felkérést kaptam, más-más versenyeken is részt vettem kisebb-nagyobb eredménnyel, ismertebb lettem a buli helyeken, az utcán, más városokban megállítottak, de főleg az én kis falumban Csantavéren, és csak is kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptam. Köszönöm Strandszépe!