2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Angyali segítség

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Valami különöset vettem észre a napokban. Álmomban és a valóságban is különböző nagyságú és színű tollakkal találkozom. Hallottam, hogy angyali jelek ezek. Nem hittem régebben ezekben, s még most sem értem, hogyan történik mindez, az angyal valóban itt járt, s elhullajtott egy tollat, vagy mi az igazság? Valójában az angyaloknak igazi tolluk van? Remélem ön most nem nevet ki...

– Nem nevetem ki, de nem így történnek a dolgok, hogy az angyalok összevissza röpködnek, s hullajtják a tollukat. Igazából pedig nincs is tolluk. Az angyalok fénylények. A legpontosabban akkor tudjuk őket elképzelni, ha különböző színű és alakú fényekként látjuk őket. A mesékben és a szentképeken, a szobrokon igenis emberi alakjuk van, s szárnyaik vannak, mert így tudták legjobban elképzelni az emberek, hogy ők szárnyakkal tudnak közlekedni és közvetíteni a föld és az ég között, az ember és Isten között. Vannak emberek, akik el tudják képzelni őket, úgymond látják őket. Nos, az az igazság, hogy nem egyformának látják ugyanazt az angyalt. Tehát az, hogy ki hogyan látja, vagy látja-e egyáltalán az angyalokat, az mellékes. A fontos az, hogy valamilyen módon megtanuljunk velük kommunikálni, érzékeljük őket, mert ez sok segítséget tud nyújtani.

– Tehát tudom majd hallani is őket?

– Nem biztos. Kevés ember van, aki látni tudja őket – azt is a saját módján –, vannak olyanok is, kevesen, akik hallani tudják őket, de legtöbben más jeleken keresztül érzékeljük őket. Megérzés, esetleg valamilyen bizsergés valamelyik testrészben, s ide tartozik ez a jel is, amit ön említett, a tollak, pihék jelenléte. Nem ők hullajtják el, hanem abba az irányba vezényelnek bennünket és pont akkor, amikor ott észrevesszük azt a bizonyos madártollat. Színük és nagyságuk szerint megállapíthatjuk, hogy figyelmeztetnek-e, vagy helyeslik-e cselekedeteinket, terveinket. Ám másképpen is üzenhetnek. Sokszor álmokon keresztül. Ugyanúgy, ha egy bizonyos dolgot meghallunk a tévében, s aznap vagy pár napon belül még több különféle helyről ismét erre terelődik a szó, akkor az egy jelentős üzenet.

– Például?

– Például vérnyomásmérőt reklámoznak a tévében, amire ön fölfigyel. Ezután kinyitja az újságot, s egy címre lesz figyelmes: „Magas a vérnyomása?” Ekkor már érdemes megmérni a vérnyomásunkat, vagy odafigyelni étkezésünkre. Ha harmadszor is aktiválódik ez a jel, például beszéd közben valaki megemlíti a vérnyomást, akkor az már egy igen erős jel.

– Miben szabad kérni az angyali segítséget?

– Bármit kérhetünk, kis dolgokat is és nagyokat is.

– De hogyan kell kérni, s melyik angyaltól?

– Van néhány módszer, hogyan hangolódjunk ezekre az energiákra, s ha ezt megtettük, csak akkor érdemes kérni. Megvannak a módszerek is rá, ezt elmagyarázom a levelező tanfolyamban, mert nem tudom pár mondatban elmondani. A kéréstől függ az is, hogy melyik angyalt kell hívni. Van, amikor csak kérjük, például az egészség angyalait, csak így pontos név nélkül. Van, amikor arkangyalt hívunk, például Rafael arkangyalt az egészségre. Hívhatjuk saját őrangyalunkat, a nevét megtudhatja a születési dátuma alapján. S hatalmas erővel bírnak az Atlantiszi angyalok is, angyalpecsétet készíthet, mely egy speciális jel, angyaltól függően. Írhat ön különös írással, létezik angyal ABC és rovásírás is, s nagyobb hatása van, ha ezekkel a jelekkel írunk. Ezt is megismerheti az angyaltanfolyamon.

– Röstellem kérdezni, de pénzre, nyaralásra, luxustárgyakra szabad-e kérni?

– Igen, nem bűn a gazdagság. Attól, hogy valaki jószívű, becsületes, spirituális és lelki dolgokkal foglalkozik, nyugodt lelkiismerettel lehet gazdag is, élvezheti az életet, nem a szenvedés az, ami jóvá és értékessé teszi az embert. Az élet könnyítésére is kérhetjük az angyali segítséget.

– Nos, van egy dolog, amit nem mondtam el önnek, s amiért ennyire érdekel ez a téma. Szerintem ez angyali segítség volt, amit pár hónapja átéltem. Beteg voltam, de olyan nagyon, hogy azt hittem, meghalok. Olyan érzésem volt, hogy süllyedek, veszítem az erőmet és eszméletemet. Már az alagutat is kezdtem látni, mint a haldoklók. Ekkor váratlanul azt éreztem, hogy valaki megragadja a két kezemet, s fölránt. Abban a pillanatban kinyitottam a szememet, és láttam, hogy ülök az ágyon, ám közelemben nincs senki. Mintha egy fény tűnt volna el a távolba. Azonnal jobban éreztem magamat, s hamarosan meg is gyógyultam. Egy darabig nem értettem, hogy mi történt velem, vajon csak képzelődtem, vagy valóban beleavatkoztak a felsőbb erők a sorsomba? Ma már meg vagyok győződve róla, hogy ez nem lehetett más, mint angyali beavatkozás. Tehát készen állok arra, hogy megismerkedjek ezekkel az erőkkel. Érdekel, mi a neve az őrangyalomnak, miben segít, mire késztet, hogyan vegyem föl velük akarattal a kapcsolatot, miben tudnak segíteni? Meg akarom tapasztalni, van-e különbség az arkangyalok megidézése és az őrangyalom között, egyszóval, mivel megérintett ez a téma, fölkeltette érdeklődésemet. Most pedig ez a rengeteg toll körülöttem. Különben az energetikai tisztításnál már szóba hoztam őket, amikor otthonomat megtisztítottam a négy elemmel.

– Igen, a levegő arkangyala Rafael, a szavakra és a gondolatokra hat, elűzi az átkot és elhozza a tudást. A tűz arkangyala Mihály, eltünteti az agressziót, a keserűséget és az életcsapások következményeit, életerőt és új alkalmakat teremt. A víz arkangyala Gábriel, megszabadít a lelki problémáktól, s elhozza az igaz szeretetet. A föld arkangyala Úriel, ő az anyagra, a pénzre és a biztonságra hat ki. Tehát küldöm önnek a tananyag első részét!